DELIJE ZAGRMELE: "SVI na Čuku"

Autor:

Sport

21.02.2024

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crveno-belih pozivaju na meč.

DELIJE ZAGRMELE: "SVI na Čuku"

Foto: star sport

Fudbaleri Crvene zvezde će dočekati Čukarički na Marakani u subotu, 24. februara od 16 časova.

Zvezdaši sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv Čukaričkom, time stiču pravo da im ulaznica za 172. večiti derbi postane validna. Numeracija sedišta za obe utakmice ostaje ista.

Delije su imale sjajan performans protiv Voždovca, koreografije su se smenjivale kao na traci, a sada pozivaju da se makar u istom broju podrži ekipa i u meču sa Čukaričkim.

Republika

Foto: Starsport

Delije protiv Voždovca

 

- U subotu nas čeka nova utakmica! Ovo je period kad nije toliko zgusnut raspored, gde na svake dve nedelje igramo na našoj Marakani. To treba da bude razlog više da dođemo u dobrom broju! Protivnik je iz vrha tabele i učesnik jednog od evropskih takmičenja, očekuje se dobar fudbal što nije tako često na našim terenima. Uz sve ovo imamo borbu za titulu i šansu da već u ovom kolu izbijemo na prvo mesto.

Poseta protiv Voždovca raduje, treba nastaviti sa dobrim izdanjima i dati svoj doprinos osvajanju nove titule. Fokus na ovoj utakmici stavljamo na dobro navijanje i dobru energiju koja će dodatno pokrenuti našu ekipu.

Pobeda želja naša, titula radost naša!!! - stoji u saopštenju Delija.

Izabranici Vladana Milojevića se trenutno nalaze na drugoj poziciji Superlige Srbije sa samo bodom manje od lidera Partizana.

Očekuje nas uzbudljiva trka za titulu, a svaka utakmica može biti od presudnog značaja.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading