KRAJ JEDNE ERE! Luka Modrić NAPUŠTA Real Madrid!

Autor:

Sport

14.02.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(NE)očekivan rasplet!

KRAJ JEDNE ERE! Luka Modrić NAPUŠTA Real Madrid!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Reala Luka Modrić

Krajem juna ove godine, Luka Modrić će zvanično napustiti Real Madrid, nakon isteka svog ugovora sa klubom.

Nakon 12 godina provedenih na stadionu Santijago Bernabeu, Modrić će se oprostiti od kluba u kom je ostvario značajan uspeh, osvojivši pet titula Lige šampiona i tri španska prvenstva.

Iako je ostvario brojne timske i individualne uspehe, u Realu su odlučili da mu ne ponude novi ugovor, smatrajući da je vreme da se pruži prilika mlađim igračima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

 


Tokom svoje karijere u Real Madridu, Luka Modrić je postao jedan od najboljih veznih fudbalera u istoriji kluba. Njegova izuzetna tehnička sposobnost, vizija igre i vođstvo na terenu doprineli su uspesima Real Madrida tokom protekle decenije. Sa osvojenih pet titula Lige šampiona, Modrić je ostavio neizbrisiv trag u istoriji kluba.


Iako još uvek nije potvrđeno gde će nastaviti svoju karijeru, spekuliše se da bi Luka Modrić mogao da se pridruži Inter Majamiju u SAD ili da pređe u Al Nasr u Saudijskoj Arabiji. Oba ova transfera bi bila značajna za fudbal u tim regionima, s obzirom na Modrićevu reputaciju i iskustvo na najvišem nivou takmičenja.


Odlazak Luke Modrića iz Real Madrida predstavlja završetak jedne od najuspešnijih epoha jednog fudbalera sa ovih prostora. Njegov uticaj na igru, kako u Real Madridu tako i u fudbalu uopšte, će ostati neizbrisiv, a njegovo nasleđe će sigurno biti tema brojnih analiza i sećanja na istorijske trenutke koje je kreirao tokom svoje karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading