TSC IZGUBIO OD AMERIKANACA! Lazetić HVALI uprkos porazu!

Autor:

Sport

01.02.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Topolčana izneo pohvale na račun svojih izabranika.

TSC IZGUBIO OD AMERIKANACA! Lazetić HVALI uprkos porazu!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Superligaš TSC je danas izgubio od Sijetl Saundersa 2:3 na pripremama.

Trener fudbalera iz Bačke Topole Žarko Lazetić naglašava da je utakmica protiv Sijetl saundersa bila najvažnija na pripremama u Španiji i da će ekipa iz tog poraza izvući pouke.

- Zaista je bilo fantastično. Sigurno najvažniji meč u ovim pripremama iz kojih ćemo moći mnoge pouke da izvučemo. Igrati sa ekipom Sijetla koja je izvanredna i sigurno na nivou Lige Evropa, po intenzitetu i po kvalitetu, bila je veliki ispit naše spremnosti. Čestitke Predragu Radosavljeviću koji tamo radi dobar posao i sa kojim smo imali prilike da se upoznamo i razgovaramo - rekao je Lazetić.

Foto: FK TSC

Fudbaleri TSC pred meč protiv Sjetla

Fudbalerima TSC ostala je još jedna pripremna utakmica u Španiji protiv AIK-a iz Stokholma.

Klub iz Bačke Topole nalazi se na trećem mestu Super lige Srbije sa 37 bodova, prvu utakmicu prolećnog dela igraće protiv IMT, na početku drugog dela sezone 10. februara.

- Verujem da ćemo izvući dobre pouke iz ovog i prethodnih mečeva i da ćemo da privedemo pripreme kraju kako treba. Radićemo još na fizičkoj spremi, mnogo više na taktici i tehnici, da bismo unapredili detalje u igri i spremni dočekali nastavak prvenstva - naveo je Žarko Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading