SRBIJA IMA JOŠ JEDNOG PREDSTAVNIKA U SLAVNOM MILANU! Jović i Simić DOBILI DRUŠTVO! SENZACIJA: Iz Vojvodine na San Siro!

Autor: M. M.

Sport

23.01.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Stokić predvodiće napad "rosonera"!

SRBIJA IMA JOŠ JEDNOG PREDSTAVNIKA U SLAVNOM MILANU! Jović i Simić DOBILI DRUŠTVO! SENZACIJA: Iz Vojvodine na San Siro!

Foto: fOTO: fk milan

Stokićeva

Sara Stokić (18) nova je fudbalerka slavnog italijanskog Milana!

Ženska fudbalska sekcija "rosonera" je u utorak potvrdila novo pojačanje, a to je Srpkinja koja je na San Siro stigla iz ŽFK Vojvodina.

 

 

Osamnaestogodišnja članica omladinske reprezentacije Srbije novo je lice u Seriji A za žene. Ponikla je u Petliću iz Smedereva, nakon čega je bila članica Zemuna iz koga je prešla u Vojvodinu.

Domaći mediji pišu da je milanski gigant još u letnjem prelaznom roku želeo da dovede Saru u svoje redove, ali je njoj prioritet bila škola! Sari Stokić je bilo važno da završi prvo polugodište četvrtog razreda gimnazije, kako bi mogla da maturira kao redovan đak pa je prelazak u Milano odložen za zimu.

U novom klubu je zadužila dres sa brojem 15, a ugovor je potpisala do 2026. godine.

Ona je treća Srpkinja koja igra u Seriji A, uz Milicu Mijatović koja igra u Fjorentini i Saru Cetinju koja brani za Inter.

A u Milanu će imati društvo Srba, i to čak njih trojice. Naime, dvoje "rosonera" brane Luka Jović, Jan Karlo Simić, koji nastupaju za seniorski tim, odnosno Marka Lazetića u mlađim kategorijama.

Stokićeva igra u napadu i jedna je od najtalentovanijih srpskih fudbalerki. Dres nacionalnog tima nosila je u mlađim kategorijama i bila jedna od najboljih tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Litvaniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading