BRATSKI KLUB "KRADE" ZVEZDI DRAGOVIĆA?! Grci ZAGRIZLI za KAPITENA crveno-belih!

Autor:

Sport

19.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grci pišu da je želja Olimpijakosa.

BRATSKI KLUB "KRADE" ZVEZDI DRAGOVIĆA?! Grci ZAGRIZLI za KAPITENA crveno-belih!

Foto: www.profimedia.rs

Crvena zvezda se redovno suočava sa ponudama za kapitena, pa je tako prethodni "napad" Sampdorije na Aleksandra Dragovića odbila, ali je u međuvremenu klub iz Đenove ispao u Seriju B, pa je otpala mogućnost da nekadašnji reprezentativac Austrije napusti Marakanu.

Nedavno se pojavila nova informacija da bi popularni "Drago" već ove zime mogao da promeni sredinu i zaigra u Seriji A, u Lećeu.

Iako iskusnom defanzivcu za šest meseci ističe ugovor sa crveno-belima, ne bi bilo iznenađenje da već u ovom prelaznom roku promeni klub, pošto je stigla i nova ponuda na adresu Ljutice Bogdana!

Naime, štoper Crvene zvezde je ogromna želja Olimpijakosa u ovom prelaznom roku, prenosi grčka "Gazeta", koja kaže da osim njega, oni gledaju i Davida Karma iz Porta.

Olimpijakos čeka upravo Karma iz Porta, dok su Portugalci i tim iz Grčke uspostavili dogovor oko pozajmice za 400.000 evra, dok je na leto moguće napraviti i trajnu kupovinu od 15.000.000 evra, međutim, sada "Zmajevi" prave problem jer prvo žele da nađu zamenu za njega, te zbog toga još i nema tog "zelenog svetla"

Nema sumnje da će poslednju reč imati Dragović, koji je više puta isticao da želi karijeru da završi u Austriji iz Beča, gde je i načinio prve fudbalske korake.

Aleksandar je na Marakanu stigao u leto 2021. godine i ispunio želju svog dede Zlativoja, a do ovog trenutka je odigrao 121 utakmicu u crveno-belom dresu i pet puta se upisao u strelce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading