NEKADAŠNJI KAPITEN CRVENO-BELIH POHVALIO IGRAČKI KADAR: Zvezda ima VELIKI POTENCIJAL I U STRANCIMA!

Autor:

Sport

17.01.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detaljno se govorilo o letošnjim pjačanjima.

NEKADAŠNJI KAPITEN CRVENO-BELIH POHVALIO IGRAČKI KADAR: Zvezda ima VELIKI POTENCIJAL I U STRANCIMA!

Foto: Starsport

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde - Dušan Anđelković je govorio o potencijalu mladih fudbalera, kao i o letnjem prelaznom roku tokom kojeg je klub angažovao kvalitetne igrače sa inostranim pasošem. 

- Crvena zvezda popunjava roster sa kvalitetnim mladim igračima. Radimo sistemski, Viktor Radojević koji nastupa na poziciji levog beka je na pripremama sa prvim timom Crvene zvezde. Takođe, Mimović je produžio ugovor. Dosta igrača koji se trenutno nalaze na pripremama na Kipru su prošli gotovo sve mlađe kategorije Zvezde, a zatim jedan proveli u razvojnom timu gde su sticali potrebno iskustvo, reč je o Kneževiću, braći Mituljikić, Mijatoviću, Šljiviću, Nedeljkoviću - rekao je Dušan Anđelković. 

Foto: RFK Grafičar

Dušan Anđelković

Nedakadašnji kapiten detaljno govorio o kvalitetu igrača koju su tokom letnjeg prelaznog roka stigli u klub

- Zvezda odlično radi, dovodi pojačanja po potrebi, radi se o kvalitetnim fudbalerima kao što su Glazer, Olanjinka, Stamenić, Hvang, Điga, Kraso. Potvrda za to su izdanja koja prikazuju na Kupu Afričkih nacija i Azijskom kupu, Kraso i Hvang su već na prvoj utakmici zabeležili sjajan učinak, po gol i asistenciju. Zvezda je jedini klub koji ima strelce na oba velika takmičenja koja se trenutno održavaju na dva različita kontinenta. Pročitao sam negde da samo fudbaleri koji su na Afričkom i Azijskom kupu vrede 30 miliona - izjavio je Anđelković. 

Potom se za kraj dotakao i mladalačkog naboja crveno-belih

- Dok su Stamenić i Điga izuzetno mladi igrači koji su pokazali da mogu da igraju protiv najkvalitetnijih ekipa. Siguran sam da će stranim igračima koji su već sada na Kipru značiti da prođu još jedne pripreme sa Zvezdom, ovo je izuzetno značajan period za njih. Takođe, verujem da će se i fudbaleri koji se naknadno priključuju veoma brzo uklopiti u sistem rada Vladana Milojevića. Svi oni su sjajni igrači, čiji ćemo pun potencijal tek videti na proleće, jasno je da su ozbiljna pojačanja u pitanju i da nema sumnje da će se tako i nastaviti - zaključio je Dušan Anđelković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading