MIJATOVIĆ SE POHVALIO PRELEPOM DEVOJKOM, PA ZAGONETNO PORUČIO: U ovu godinu ulazim sa JOŠ VEĆOM ljubavlju prema Zvezdi!

Autor:

Sport

02.01.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njega je i te kako uspešna polusezona.

MIJATOVIĆ SE POHVALIO PRELEPOM DEVOJKOM, PA ZAGONETNO PORUČIO: U ovu godinu ulazim sa JOŠ VEĆOM ljubavlju prema Zvezdi!

Foto: FK Crvena zvezda

Jovan Mijatović iza sebe ima polusezonu iz snova. Mladi napadač je izašao iz "senke", odmenio Šerifa Endiajea koji nije ispunio očekivanja i, polako ali sigurno, se ustalio u tim doskorašnjeg Zvezdinog trenera Baraka Bahara. Izraelac više nije tu, ali nema sumnje da će centarfor i kod Vladana Milojevića nastaviti da dobija minute.

Mijatvić često ume i da se pohvali objavama na društvenim mrežama, pa tako znamo da je Novu godinu proslavio u društvu prijatelja, a takođe je otkrio i da ima devojku. Deluje da mu je srce ukrala lepa crnka Milica Slijepčević, koju je tagovao na fotografiji.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Mijatović sa devojkom

Navijačima Crvene zvezde i svojim obožavaocima poslao je sledeću poruku:

- Prošla godina je bila puna uspona i padova, nisam ni u jednom trenutku osećao da treba da stanemo, nego da nastavimo dalje i da pokažemo koliko zaista možemo. Osvojili smo duplu krunu, igrali grupnu fazu evropskog takmičenja, nezaboravno veče protiv Fjorentine… Bilo je više uspeha nego neuspeha i zato sam zahvalan svima što su mi (nam) pomogli da dođemo do tih uspeha, a iz bola i poraza smo naučili i izašli jači. Jedno je sigurno, u ovu godinu ulazim sa još većom ljubavlju prema Zvezdi - napisao je Jovan Mijatović uz dva emotikona srca crvene i bele boje.

Ove sezone je postao najmlađi fudbaler u istoriji crveno-belih koji je postigao het-trik. Taj uspeh je ostvario protiv subotičkog Spartaka, dok je kolo pre toga takođe bio strelac protiv Mladosti, ali, to nije bilo sve za Mijatovića koji je u prvom krugu takmičenja takođe tresao mrežu Lučanaca u zapadnom delu Srbije, kada su crveno-beli takođe bili ubedljivi (4:1). Tada je Mijatović dao prvenac, da bi potom "gurao" Zvezdu ka pobedama, kada se mučila u duelima protiv Radnika (3:1), Javora (3:2) i Železničara u Pančevu (2:1).

Zato i ne čudi što su mnogi evropski klubovi već bacili udicu na bisera crveno-belih. Interesovanje bratskog ruskog Zenita (zajednički sponzor Gasprom) odavno postoji, udicu je bacila i slavna Benfika, raspituje se i holandski Fejenord, dok i lovci na talente austrijskog šampiona Salcburga žele da dovedu Jovana u Mocartov grad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading