VLAHOVIĆ I KOSTIĆ DOBIJAJU POJAČANJE IZ ZVEZDE? Na Marakani se čekaju ponude!

Autor:

Sport

30.12.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek crveno-belih mogao bi da pojača redove "stare dame", ali pitanje je kada.

VLAHOVIĆ I KOSTIĆ DOBIJAJU POJAČANJE IZ ZVEZDE? Na Marakani se čekaju ponude!

Foto: Starsport

Fudbaleri Juventusa mogli bi u januarskom prelaznom roku dobiju pojačanje na desnom boku, i to iz Superlige Srbije!

Naime, italijanski velikan je prema pisanjima medija zainteresovan za usluge igrača Crvene zvezde, Koste Nedeljkovića. Mladi fudbaler pokazao je veliku odgovornost u nastupima u srpskom šampionatu i Ligi šampiona, tako da ne treba da čudi ako se ponude samo budu nizale. 

 

 

"Korijere delo Sport" navodi da Juventus ozbiljno prati momka iz Smedereva koji se ove sezone probio u seniorski fudbal i igrao odlično na skoro svim mečevima u kojima je dobio priliku da nastupi.

Ovaj list ne pominje da li klub iz Torina namerava da se već u zimskom prelaznom roku obrati Crvenoj zvezdi, ali navodi da je "stara dama" označila Nedeljkovića kao jednog od najboljih mladih desnih bekova na svetu.

Republika

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković

Podsetimo, za Juvents već nastupaju reprezentativci Srbije Filip Kostić i Dušan Vlahović. Prinova u liku Koste Nedeljkovića napravila bi pravu srpsku koloniju u redovima Maksa Alegrija. 

Što se italijanskih crno-belih tiče, Juventus i pored svih finansijskih poteškoća ne izgleda loše ove sezone. Trenutno zauzima visoku drugu poziciju sa pet bodova manje od prvoplasiranog Intera iz Milana. Moraće "stara dama" mnogo da se pojača kako bi mogla da parira klubovima u vrhu evropskog fudbala, a pitanje je da li bi Kosta Nedeljković bio takva vrsta pojačanja. Sudeći po godinama i iskustvu, verovatnije je da će eventualni transfer biti zalog za budućnost. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading