ZAVRŠETAK JEDNE ERE! Luka Modrić na kraju godine NAPUŠTA Real Madrid!

Autor:

Sport

16.12.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski mediji prenose da je hrvatski veznjak završio svoj mandat u Madridu.

ZAVRŠETAK JEDNE ERE! Luka Modrić na kraju godine NAPUŠTA Real Madrid!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Reala Luka Modrić

Fudbaler Real Madrida, Luka Modrić, na kraju sezone napustiće najtrofejniji klub na svetu! S obzirom da hrvatskom igraču ističe ugovor na kraju sezone, on će dobiti čiste papire i biti slobodan u izboru nove sredine. 

Ovu vest preneo je katalonski Sport, a isti izvor navodi razloge odlaska.

- Modrić je već imao puno nedoumica pre produženja ugovora. Imao je ponudu iz Saudijske Arabije, ali je hteo još godinu dana igrati na vrhunskom nivou. Međutim, ono što nije očekivao je to da će u timu imati ovoliko sporednu ulogu - napominju španski mediji. 

Kao obrazloženje za odlazak apostrofirana je sporadična prisutnost Modrića na terenu u Primeri i Ligi šampiona. Tvrde da je i sam igrač svestan ovoga, te da je spreman za novi izazov. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić sa Tonijem Krosom

- I sam Modrić vidi da je vreme za odlazak. U Primeri nije odigrao 90 minuta ni u jednoj od 13 utakmica u kojima je učestvovao. U Ligi šampiona je samo dva puta proveo celu utakmicu na terenu. Real već planira novu sezonu bez njega - prenose Španci. 

Koja je sledeća stanica za bivšeg vicešampiona sveta sa Hrvatskom? U tekstu se navodi kako će igrač doneti odluku u predstojećim mesecima. Opcije su svakako brojne, od Evrope do Saudijske Arabije, mnogo je klubova koji bi angađovali u svoje redove igrača sa fudbalskim renomeom kao što je Modrić. 

Sigurno je da Real neće svoju legendu pustiti u januarskom prelaznom roku usled velike količine povređenih igrača, ali deluje kao da se na leto romansa između Luke i Madriđana privodi kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading