SAMO JEDAN REPREZENTATIVAC SRBIJE U NOKAUT FAZI LIGE ŠAMPIONA: Evo ko je "srećnik"!

Autor:

Sport

14.12.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošao je nakon velike drame...

SAMO JEDAN REPREZENTATIVAC SRBIJE U NOKAUT FAZI LIGE ŠAMPIONA: Evo ko je "srećnik"!

Foto: Starsport

Sinoćnim duelima je završena i grupna faza Lige šampiona. Za titulu šampiona Evrope boriće se po dva najbolje plasirana tima iz svake grupe, ukupno njih 16. Žrebom u Nionu u ponedeljak biće odlučeno ko će sa kim igrati dvomeče.

Jedini srpski fudbaler koji će se sa svojim timom naći u tom odabranom društvu jeste Marko Grujić. Bivši fudbaler Crvene zvezde je sa Portom sinoć "overio" plasman u nokaut fazu nakon goleade u kojoj je učestvovalo čak sedam različitih strelaca.

Portugalski tim je slavio nad Šahtjorom iz Donjecka rezultatom 5:3 u direktnom okršaju koji je odlučivao o tome ko će dalje sa druge pozicije iz Grupe H.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Grujić u dresu Porta

Grujić je na sinoćnjem meču zamenio Eustakija u 82. minutu susreta, te nije imao vremena da pokaže puno na terenu.

Dan ranije ispala su još tri srpska reprezentativca. Salcburg je dočekao Benfiku na domaćem terenu i imao je rezultat koji ga vodi dalje u Ligu Evrope sve do nadoknade vremena, kada im je Benfika srušila nade golom Kabrala. 

Osim njega, Dmitrović i Gudelj su takođe završili kao poslednjeplasirani u Grupi B. Sevilja je igrala protiv francuskog Lansa i došla do izjednačenja preko Ramosa, koji je ipak kasnije postao tragičar nakon velikog promašaja posle kog je Lans došao do pobede i treće pozicije takođe u nadoknadi vremena. 

Takođe, još od ranije je poznato da je kao poslednja u grupi završila i Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading