ALEKSANDAR VUČIĆ STIŽE NA MARAKANU: Predsednik Srbije i vlasnik Mančester sitija ZAJEDNO NA UTAKMICI!

Autor:

Sport

13.12.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška crveno-belima u novom izazovu u Ligi šampiona.

ALEKSANDAR VUČIĆ STIŽE NA MARAKANU: Predsednik Srbije i vlasnik Mančester sitija ZAJEDNO NA UTAKMICI!

Foto: instagram.buducnost srbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vlasnik Mančester sitija Haldun Al Mubarak će zajedno prisustvovati utakmici između srpskog i engleskog šampiona u okviru Lige šampiona.

Susret je zakazan za 18:45 na stadionu "Rajko Mitić".

Republika

Foto: star sport

Aleksandar Vučić u loži na Marakani

 

 

Ranije tokom dana, Vučić i Al Mubarak su vodili razgovore, a predsednik Srbije je napisao:

-Haldun je moj lični prijatelj, ali i veliki prijatelj Srbije. O svemu smo danas razgovarali, a ja sam po svaku cenu izbegavao temu fudbalske utakmice između Crvene Zvezde i Mančester Sitija. Rekao sam Haldunu da se nadam da će sledeće godine da dođe u Beograd, ali bez Mančester Sitija. Bilo bi dobro da oni na žrebu dobiju neke druge timove -napisao je Vučić u opisu fotografije.

Meč će biti bez rezultatskog značaja jer je Mančester siti već obezbedio plasam u osminu finala sa prvog mesta u grupi, dok je Crvena zvezda izgubila i teoretske šanse za prezimljavanje u Evropi.

Očekuje se svakako velika podrška delija, koje će dati vetar u leđa svojim ljubimcima da ostvare pozitivan rezultat i dostojanstveno se oproste od elitnog takmičenja za ovu sezonu.

Crvena zvezda je uspela da prestigne večitog rivala Partizan na čelu Superlige Srbije i sada je lider, a cilj kluba sa Marakane u nastavku sezone biće da osvoji tiulu kako u šampionatu, tako i u Kupu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (45)

Loading
Maja

13.12.2023 18:25

Dva predsednika rame uz rame na Marakani, kao odraz dugodišnjeg prijateljstva. Svim srcem uz Srbiju.

Nata

13.12.2023 18:26

Vučiću kvalitetnom i odličnom društvu prati utakmicu svoje omiljene zvezde retko koji državnik može da se pohvali ovakvim prijateljstvom

Danica

13.12.2023 18:26

Vučić pokazuje kako se bodri nasa Zvezda.

darko

13.12.2023 18:27

Svaki vid podrske za nase igrace je od velikog znacaja bez obzira na to sto utakmica nena nikaakva znacaja i sama poseta Vucica ce bez sumnje biti od velikog znacaja za nase fudbalere.