PEVAČICA SE TRUDILA DA ŠARMOM OSVOJI TADIĆA! Ovo je bila REAKCIJA kapitena Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten srpske reprezentacije bio je među najzaslužnijima za pobedu Fenerbahčea u deriju nad Bešiktašem (3:1).

PEVAČICA SE TRUDILA DA ŠARMOM OSVOJI TADIĆA! Ovo je bila REAKCIJA kapitena Srbije! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Posle utakmice je Dušan Tadić proslavio uspeh u jednom klubu u Istanbulu, uz jednu od najpopularnijih turskih pevačica.

Želeo je fudbaler Fenerbahčea da se opusti i proslavi sa saigračima veliku pobedu, ali i svoj gol i asistenciju, pa je otišao na večeru u jedan prestižni restoran u kojem je nastupala velika turska zvezda Sibel Kan (53). 

Ona je davala sve od sebe da dovede atmosferu do usijanja, a najbliži su joj bili upravo Tadić i njegovi prijatelji, koji nisu ostali nezapaženi. 

Sibel je u Turskoj poznata i kao trbušna plesačica, glumica i voditeljka, ali evidentno da nije skidala osmeh sa lica, dok na snimku koji je postao viralan se može videti da se Dušan više posvetio konzumiranju hrane, nego šarmu Kanove.

Obukla je atraktivna crnka dugu crnu haljinu sa dubokim dekolteom i latila se mikrofona, a sa vremena na vreme bi bacila pogled ka stolu za kojim je sedeo Srbin. 

Odavno se zna da Tadić ne važi za fudbalera koji voli izlaske i noćni život, kao većina njegovih kolega, ali nije mogao a da ne proslavi veliki uspeh svog tima i činjenicu da je očarao navijače načinom na koji je rešio istanbulski derbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading