ATAMAN PRED PARTIZAN: Sada je red na nama da odigramo teško gostovanje

Autor:

Sport

29.11.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas interesantan duel između Partizana i Panatinaikosa u Evroligi

ATAMAN PRED PARTIZAN: Sada je red na nama da odigramo teško gostovanje

Foto: Starsport

Željko Obradović i Ergin Ataman

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Panatinaikosa u četvrtak od 20 časova i 45 minuta u okviru 11. runde Evrolige

Očekivanja pred meč izneo je i trener atinskih "zelenih" Ergin Ataman.

Turski stručnjak je svestan da njegovu ekipu čeka ozbiljan protivnik.

- Ovo je Evroliga, mnogi jaki timovi su dolazili u "OAKA" arenu da odigraju tešku utakmicu, a sada je red da odigramo jednu od tih utakmica na gostovanju. Teška je arena, ali imamo mogućnosti i možemo da igramo. Najvažnije je kako da sprovedemo našu strategiju na terenu - započeo je Ataman.

Dodao je da Partizan ima određenih problema, ali da im se sada vraća Kevin Panter, kao i da se nada da će na raspolaganju imati pun sastav.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

 

- Partizan je jako dobar tim sa odličnim trenerom kao što je Željko, ali za sada izgleda da imaju problema, posebno u poslednjih nekoliko utakmicama. Znamo da im je nedostajao Panter, važan igrač koji će igrati protiv nas. Biće to teška utakmica, nadam se da nećemo imati povrede pre utakmice - zaključio je bivši trener Efesa.

Ranije u toku dana svoje mišljenje o predstojećem duelu između Parnog valjka i Atinjana izneli su Alen Smailagić i Željko Obradović.

Podsetimo, crno-beli se trenutno nalaze na 13. poziciji Evrolige sa učinkom od četiri pobede i šest poraza, dok Atinjani na četvrtom mestu imaju obrnut skor od šest pobeda i četiri poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading