NOVI OBRT U EVROLIGI: Efes domaćin u BEOGRADU

Autor:

Sport

29.11.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori Evrolige se oglasili

NOVI OBRT U EVROLIGI: Efes domaćin u BEOGRADU

Foto: Starsport

Košarkaši Makabija i Anadolu Efesa trebalo je prvobitno da odigraju duel 14. kola Evrolige u Istanbulu. Ipak, susret koji je zakazan za 14. decembar biće na programu u beogradskoj Hali "Aleksandar Nikolić".

Razlog za ovakav potez čelnika Evrolige je logičan usled dešavanja na bliskom istoku, a, kako je navedeno, do zamene je došlo nakon konsultacija sa vladama Izraela i Turske.

Makabi će tako u Beogradu biti domaćin Efesu 14. decembra, a gostovaće u Istanbulu u 26. kolu, 8. februara.

Ovo je druga zamena domaćinstva Makabija sa klubovima iz Istanbula, jer je „ponos Izraela“ pre dve nedelje dočekao Fenerbahče u Beogradu u terminu kad je trebalo da gostuje ekipi Dimitrisa Itudisa.

Republika

Foto: Twitter/PrintScreen/MaccabitlvBC

"Menora Mivtačim" Arena

 

Tim Odeda Kataša je odigrao samo jednu utakmicu ove sezone u domaćoj "Menora Mivtačim" Areni, posle čega je zbog sukoba između Izraela i Hamama bio primoran da treninge i međunarodne susrete prebaci u neku drugu halu, odnosno dvoranu "Aleksandar Nikolić". 

Makabi se trenutno nalazi na 10. poziciji na tabeli Evrolige sa po pet pobeda i poraza koliko ima i Anadolu Efes koji se nalazi jedno mesto niže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading