BARCOKAS POSLE DOLASKA PETRUŠEVA: Izuzetno sam zadovoljan!

Autor:

Sport

29.11.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpijakos očekuje duel protiv Monaka u Evroligi

BARCOKAS POSLE DOLASKA PETRUŠEVA: Izuzetno sam zadovoljan!

Foto: Starsport

Posle Naza Mitru-Longa, drugo pojačanje je za kratko vreme stiglo u redove Olimpijakosa. Filip Petrušev je nakon neuspešne epizode u NBA ligi i nekoliko promena timova pristigao iz Sakramenta u tim iz Pireja.

Jorgos Barcokas je odgovarao na pitanja novinara pred duel sa Monakom u Evroligi, pa se dotakao i teme o dovođenju Srbina.

- Biće mu potrebno neko vreme da uđe u dobru formu i shvati kako igramo. Ne događa se u košarci sve po automatizmu. I nama će trebati vremena za adaptaciju, počeo je Barcokas.

- Veoma sam zadovoljan što smo doveli Petruševa, kao i Mitru-Longa. Malo po malo i imaćemo potrebnu dubinu u timu koja će nam pomoći u slučaju povreda. Filip nije igrač samo za jednu utakmicu. Ako bude spreman, naravno da ću ga uvrstiti u postavu za Monako, zato smo ga i doveli - izjavio je Grk.

Republika

Foto: Starsport

Filip Petrušev

 

Nastavio je trener Olimpijakosa sa pričom o narednom rivalu.

- To je veoma jak i poseban tim. Imaju veoma jaku bekovsku liniju i teško je nositi se sa njima, posebno na njihovom domaćem terenu. Imaju malu i specifičnu halu. Mi smo u procesu popravljanja igre. Verujem da smo sada u boljoj situaciji i treba to da dokažemo i na parketu, rekao je Barcokas i za kraj zaključio:

Moramo da igramo dobru odbranu, da budemo ujedinjeni, kompaktni, ali isto tako efikasni na oba kraja terena. Naravno, neophodno je da pogađamo pošto nam to pomaže da dobijamo utakmice.

Ukoliko bude u sastavu, prvu priliku da se dokaže Petrušev će imati u četvrtak od 19 časova, kada je na programu duel između Monaka i Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading