RAT U GRČKOJ ZBOG SRBINA! Kontroverzni gazda PAO preti: BRAVO ZA PETRUŠEVA, ali VIDEĆETE NAŠE BOMBE!

Autor: M. M.

Sport

28.11.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživajte u kafi, poručio je ljudima iz Olimpijakosa Dimitris Janakopulos.

RAT U GRČKOJ ZBOG SRBINA! Kontroverzni gazda PAO preti: BRAVO ZA PETRUŠEVA, ali VIDEĆETE NAŠE BOMBE!

Foto: Instagram printscree/dpg7000

Dimitris Janakopulos

Olimpijakos je sinoć ozvaničio svoje poslednje pojačanje - srpskog reprezentativca Filipa Petruševa koji je stigao nakon kratke, ali korisne avanture u NBA ligi.

Izazvao je dolazak Petruševa mnogo bure u Grčkoj, posebno u očima navijača večitih košarkaških rivala Olimpijakosa i Panatinaikosa, ali i vlasnika PAO - Dimitrisa Janakopulosa.

Očigledno da je kontroverznog biznismena zaboleo dobar posao večitog rivala sa Srbinom, pa je transfer-bombu prokomentarisao na svojstven način najavivši čak dva skupocena pojačanja za sledeću sezonu.

- Angažovanje Petruševa je bila veoma uspešno. Stvarno im skidam kapu. Nadamo se da ste promenili raspoloženje. Ali pošto smo danas raspoloženi za šale i zabavu, reći ću i sledeće - rekao je Janakopulos i potom dodao:

- Zajedno sa našim trenerom, gospodinom Erginom Atamanom, preduzeli smo korake od sada za dve promene u rosteru za sledeću godinu. Dva igrača, svaki u vrednosti od 3 miliona evra. Neću reći ko su oni; dobro ih poznaješ tamo u Pireju. Verujem da će naš spisak sledeće godine biti bolji od 2009. To je to. Uživajte u kafi.

Prethodno se Petrušev predstavio atinskoj publici.

- Volim crveno-bele boje. Bio sam u Crvenoj zvezdi prošle godine, verovatno sam imao najbolju sezonu u karijeri do sada i veoma mi se dopala atmosfera i navijači, bili su velika podrška i zahvalan sam im. I znam da kada igramo u Grčkoj, navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa su kao braća, tako da sam uzbuđen što ću ostati deo te porodice - rekao je Srbin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading