OBRADOVIĆ OTKRIO: Evo da li će Avramović i Panter nastupiti protiv Panatinaikosa

Autor:

Sport

29.11.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bele očekuje novi težak ispit u Evroligi

OBRADOVIĆ OTKRIO: Evo da li će Avramović i Panter nastupiti protiv Panatinaikosa

Foto: Starsport

Pred susret Partizana i Panatinaikosa u Evroligi u četvrtak od 20 časova i 45 minuta medijima se obratio Željko Obradović.

Jasno je zašto je ovo poseban duel za njega.

- Za mene je uvek specijalna utakmica kad igramo protiv njih, razlozi su poznati. Ekipa koja ima najveće moguće ambicije, napravili su takav roster i svi ljudi iz kluba, počev od trenera, ciljaju najviše domete, barem fajnal-for. Tako da smo svesni protiv koga igramo, kvalitetna su ekipa, imali su sitnih problema početkom sezone, sad igraju veoma dobro, pametno, kontrolišu igru i moraćemo da odigramo mnogo dobru utakmicu ako želimo da imamo pozitivan rezultat - počeo je Obradović, pa se osvrnuo i na zdravstveno stanje u ekipi:

Aleksa i Kevin treniraju, odluku da li će igrati donećemo na dan utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

 

Posle mnogo okršaja u karijeri, ovo će biti prvi put da se Obradović sastaje sa Atamanom kao trenerom Panatinaikosa.

- To i jeste draž ovog posla, da probamo da napravimo neko iznenađenje i da u odnosu na ono što smo prošli jedni protiv drugih, da se pripremamo na najbolji mogući način. Tako radimo i ovog puta. Interesantne su stvari zato što ima igrača koji su bili ovde, kao što je Ponitka prošle godine igrao u Panatinaikosu, zaključio je strateg Partizana.

Crno-beli se trenutno nalaze na 13. poziciji Evrolige sa učinkom od četiri pobede i šest poraza, dok Atinjani na četvrtom mestu imaju obrnut skor od šest pobeda i četiri poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading