OBRADOVIĆ POBESNEO: Izgubili smo 20 lopti, to je previše!

Autor:

Sport

24.11.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana svestan šta je bilo presudno da ih Efes savlada u desetom kolu Evrolige.

OBRADOVIĆ POBESNEO: Izgubili smo 20 lopti, to je previše!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su od Efesa sa 100:94 (22:22, 28:23, 14:29, 36:20) u desetom kolu Evrolige. Imali su izabranici Željka Obradovića sve u svojim rukama posle 30 minuta kada su vodili sa 74:64, a onda su se raspali. To je veoma naljutilo trenera crno-belih, pre svega činjenica da su izgubili čak 20 lopti.

- Verujem da je ovo bila dobra utakmica za navijače. Oba tima su igrala sa dosta uspona i padova i žao mi je zbog mog tima, jer smo uspeli da se vratimo i da povedemo. Ovo je ne znam koji put da smo izgubili meč zbog loših odluka u napadu i dali smo previše šansi protivniku da trči. Imali smo 20 izgubljenih lopti večeras, to je previše, mislim da je to bio glavni faktor večeras. Čestitke Efesu i posebno Erdemu Čanu za utakmicu koju su odigrali i želim im sve najbolje. Naravno, želim da zahvalim i navijačima Partizana koji su došli večeras da nas podrže - rekao je Obradović.

Foto: www.profimedia.rs

 

Podsetimo, košarkaši Partizana držali su se u prvom poluvremenu zahvaljujući dobrom šutu za tri poena (8/13), ali i skoku od čega šest uhvaćenih lopti u napadu. Međutim, kada je u igru ušao Šejn Larkin i Efes stegao odbranu crno-beli nisu imali rešenje. Ipak, u trećoj čevrtini sve je zavisilo od Partizanovih stranaca. Doužer se pridružio Kaminskom i Kaboklu dobrim potezima, pre svega jakom odbranom i otvaranjem kontri, dok je Naneli nastavio da hvata lopte u napadu i da poentira iz drugih napada. Time su potpuno razbili Efes igrom u odbrani i raznovrsnim napadom, pa je posle 30 minuta Partizan vodio sa 74:64.

Nažalost, Larkin je u poslednjoj deonici dokazao zašto je jedan od najboljih igrača u Evropi. Predvodio je Efes koji je za tili čas istopio prednost Partizana, a onda i do potpunog preokreta i trijumfa sa 100:94. On je bio i najefikasniji akter susreta sa 27 poena, a kod domaćina ga je pratio Tompson sa 18 poena. Kod Partizana istakli su se Kaminski sa 24 poena i Doužer sa 21, dok je dvocifren bio samo još naneli sa 16 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading