NOVA PACKA "ORLIĆIMA": Englezi ponovo UBEDLJIVI PROTIV mlade reprezentacije Srbije!

Autor:

Sport

18.11.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za goste u Bačkoj Topoli bilo je 3:0.

NOVA PACKA "ORLIĆIMA": Englezi ponovo UBEDLJIVI PROTIV mlade reprezentacije Srbije!

Foto: www.profimedia.rs

Mladi srpski fudbaleri ponovo su doživeli poraz od svojih vršnjaka iz Engleske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. Ovaj put, utakmica je odigrana na TSC Areni u Bačkoj Topoli, a rezultat je bio 3:0 (2:0) u korist gostuju.

Prvi gol za Englesku postigao je Džejms Mekati u petom minutu, uz malo sreće, pošto je lopta na putu do gola zakačila Mihaila Ilića i prevarila golmana Veljka Ilića. Drugi gol postignut je u 19. minutu, kada je Mekati preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca savladao srpskog golmana. Treći gol za Englesku postigao je fudbaler Liverpula Harvi Eliot u 55. minutu, čime je zapečatio pobedu svoje ekipe.

Iako su se mladi srpski fudbaleri trudili da u nastavku utakmice zaigraju bolje, nisu uspeli da upute nijedan šut u okvir gola protivnika, što je rezultiralo novim ubedljivim porazom. Na klupi za selektora "orlića" debitovao je Ljubinko Drulović, ali to nije bilo dovoljno da se ekipa izvuče iz poraza.

Ovo nije prvi put da mladi srpski fudbaleri gube od vršnjaka iz Engleske. Prethodni poraz od 9:1 u Notingemu ostao je u lošem sećanju svima. Ipak, mladi Orlovi ne smeju da odustanu, jer ima još utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naredni meč igraju protiv Luksemburga u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi 21. novembra.

Do sada, mlada fudbalska reprezentacija Srbije ima šest bodova i zauzima treće mesto na tabeli Grupe F. Prvo mesto drži Ukrajina sa maksimalnim brojem bodova, a drugo Engleska sa devet.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mixi

18.11.2023 19:39

Naše velike zvezde dajte u svet meka deluju jer ono samo to znaju a da igraju fudbal ne