MISTERIJA HALANDOVOG UGOVORA! MENADŽERKA Rafaela: Niko osim nas ne zna detalje!

Autor:

Sport

16.11.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin je prošle godine stigao na stadion Etihad iz Dortmunda za 60 miliona evra.

MISTERIJA HALANDOVOG UGOVORA! MENADŽERKA Rafaela: Niko osim nas ne zna detalje!

Foto: www.profimedia.rs

Misterija! Rafaela Pimienta izjavila je da Samo Erling Haland (23), njegov otac Alfi, Mančester siti i ona znaju detalje ugovora fudbalera sa engleskim klubom. Menadžerka norveškog reprezentativca otkrila je to u intervjuu za španski Relevo.

Haland (23) je prošle godine stigao na stadion Etihad iz Dortmunda za 60 miliona evra, da bi potom na 71. meču za aktuelnog prvaka Evrope postigao 69 golova u svim takmičenjima. Mnogi evropski mediji u prethodnom periodu spekulisali su o detaljima ugovora norveške gol-mašine.

 - Klauzule u Erlingovom ugovoru? Samo, Erling, njegov otac, Mančester siti i ja znamo detalje. Drugi klubovi o tome ne znaju ništa. Niko osim nas ne zna šta piše u ugovoru - rekla je Pimienta i dodala:

- Svi smo u istom čamcu. O tim stvarima mora da se priča. Erling će uvek da uradi ono što je dobro i za njega i Mančester siti. Kada svi budu voljni da naprave promenu, to će i da bude učinjeno. On nije tip igrača koji će reći: 'Odlazim, ćao'. To neće da se dogodi, jer je poštovanje ispred svega - dodala je Pimienta i istakla da poštovanje mora da postoji sa obe strane. - Ako jednog dana nešto mora da se desi, sve će da bude dogovoreno, jer postoji razumevanje stava druge strane. Rešenje će se naći razgovorom.

Norveški napadač će od ugovora u 2023. godini zaraditi 19.500.000 funti. Potpisao je saradnju sa Mančester sitijem do juna 2027. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading