DULJAJ POSLE POBEDE: Sve se svodi na to ko je prvi prošao kroz cilj, MEČEVE KAO SLEDEĆI RANIJE SAM GUBIO

Autor:

Sport

29.10.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana zadovoljan nakon ubedljivog trijumfa protiv Voždovca.

DULJAJ POSLE POBEDE: Sve se svodi na to ko je prvi prošao kroz cilj, MEČEVE KAO SLEDEĆI RANIJE SAM GUBIO

Foto: star sport

Duljaj

Partizan je lako srušio Voždovac u 13. kolu Superlige, iako nakon 45. minuta nije delovalo tako. Crno-beli su poput furije istrčali u nastavku i sa dva brza gola Severine i Zahida već posle pet minuta slovili žilave goste.

Zadovoljan partijom svog tima bio je šes struke domaćih Igor Duljaj.

- Čestitke za oba tima, posebno za kolegu koji je bio veoma hrabar i nije odstupao. Ovo je bio naš najteži protivnik, imali smo mnogo poteškoća. Za drugi deo smo se dogovorili da neke stvari korigujemo. Postigli smo gol, pa ubrzo veoma važan drugi gol. Svaka čast mojim igračima, ali i fudbalerima Voždovca, jednoj od najmlađih ekipa. Hvala i publici, svaki put ih je sve više i više. Dobro je kad ne primite gol, ali ja ne razmišljam o tome koliko je minuta. Sve se svodi na to ko je prošao prvi kroz cilj. Utakmica u Kupu Srbije je za nas najbitnije, ranije smo gubili takve mečeve, pa i kad sam ja bio igrač - rekao je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading