DA U DOBROM RASPOLOŽENJU KRENEMO U LAJPCIG: Marko Stamenić poziva Delije da pomognu ekipi uoči važnih mečeva!

Autor:

Sport

20.10.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči predstojećeg duela na najvećem srpskom stadionu.

DA U DOBROM RASPOLOŽENJU KRENEMO U LAJPCIG: Marko Stamenić poziva Delije da pomognu ekipi uoči važnih mečeva!

Foto: Starsport

Marko Stamenić u dresu Crvene zvezde

Fudbalere Crvene zvezde u subotu 21. oktobra sa početkom od 18.30 časova na stadionu "Rajko Mitić", očekuje prvenstveni duel protiv ivanjičkog Javora, a uoči meča svoje viđenje za zvanični klupski sajt, izneo je fudbaler Marko Stamenić:

- Pridružio sam se ekipi nakon reprezentativnih obaveza i spreman sam za naporan period koji nas očekuje. Momci koji nisu bili deo nacionalnih selekcija su vredno radili tokom pauze, svakodnevno smo razgovarali i bili u kontaktu, a u to sam se uverio i po povratku na Marakanu. Nastavljamo takmičenje u prvenstvu, a zatim ćemo igrati na svaka tri dana, uz mečeve Lige šampiona. Neće biti ni malo lako, međutim bićemo maksimalno oprezni i sa jednim ciljem ćemo ulaziti u svaki meč, a to je pobeda. Već sutra igramo protiv Javora, biće to prava prilika da prikažemo dobru igru, kao što su to učinila Zvezdina deca u Kupu Srbije, a zatim da u dobrom raspoloženju krenemo put Lajpciga.

Republika

Foto: Starsport

Pripreme za nove evropske bitke

 

Govorio je reprezentativac Novog Zelanda i o fenomenalnoj podršci navijača. 

Radujem se svakoj sledećoj utakmici, a naročito kada igramo kod kuće. Navijači su sjajni, uvek su uz nas, a potvrda za to je i činjenica da su nakon Jang Bojsa, kada je stadion bio pun, došli i u Kragujevac kako bi nas podržali. Želimo da im se zahvalimo za posvećenost dobrim igrama i novim pobedama. Očekujemo ih u velikom broju već protiv Javora. Takođe, klub je organizovao sjajnu akciju i omogućio besplatan ulaz deci, nadam se da će mališani iskoristiti tu pogodnost i da ćemo ih videti na tribinama – zaključio je Stamenić.

Da podsetimo, ulaz za devojčice i dečake do 14 godina na predstojeću utakmicu biće slobodan. Neophodno je samo da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje kartu za navedeni duel.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading