RAT U IZRAELU UTICAO I NA FUDBAL U ENGLESKOJ: Savez doneo važnu odluku - evo šta će biti zabranjeno navijačima da unesu na stadion!

Autor:

Sport

12.10.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Vembliju će narednih dana biti odigrane dve međunarodne fudbalske utakmice, a tim povodom izdato je i važno saopštenje od strane

RAT U IZRAELU UTICAO I NA FUDBAL U ENGLESKOJ: Savez doneo važnu odluku - evo šta će biti zabranjeno navijačima da unesu na stadion!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalsku reprezentaciju Engleske očekuje prijateljski susret protiv selekcije Australije, a zatim i kvalifikacioni meč za EURO 2024 protiv Italije.

Oba navedena duela biće odigrana na Vembliju, a uoči navedenih susreta javnosti se obratila i Fudbalska asocijacija Engleske. Povodom dešavanja na Bliskom Istoku i rata u Izraelu, čelnici engleskog fudbala su doneli važnu odluku:

- U petak uveče ćemo se setiti nevinih žrtava razornih događaja u Izraelu i Palestini. Dozvolićemo samo zastave, replike i druga obeležja za nacije koje se takmiče na stadionu Vembli na predstojećim utakmicama protiv Australije i Italije.

Da podsetimo, prijateljski susret između Engleske i Australije na programu je u petak 13. oktobra, a četiri dana kasnije sledi kvalifikacioni meč protiv reprezentacije Italije. Biće to meč "grupe C" u kojoj Englezi trenutno nakon pet odigranih utakmica imaju 13 osovjenih bodova i lideri su grupe. Sa druge strane Italijani su osvojili sedam poena, koliko imaju i reprezentacije Ukrajine i Severne Makedonije i na osnovu navedenog jasno je da Italijani imaju i imperativ ostvarenja dobrog rezultata u predstojećem susretu.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading