ZVEZDA NAGRAĐUJE NAVIJAČE! Na Marakani OBJASNILI kako možete do ulaznica za Jang Bojs!

Autor:

Sport

01.10.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija “Crveno-bela krv” će se 28. put po redu održati 1. i 2. oktobra u Medija centru stadiona “Rajko Mitić” od 10 do 18 časova.

ZVEZDA NAGRAĐUJE NAVIJAČE! Na Marakani OBJASNILI kako možete do ulaznica za Jang Bojs!

Foto: Starsport

Svi zvezdaši koji pokažu humanost na delu će biti nagrađeni ulaznicom za meč drugog kola grupne faze Lige šampiona, koji će izabranici Baraka Bahara odigrati protiv Jang Bojsa 4. oktobra od 21 čas.

Pred fudbalerima Crvene zvezde je utakmica protiv Švajcaraca, ekipe koju su 2019. godine savladali u plej-ofu za Ligu šampiona. Navijači kluba s Marakane se sa osmehom na licu sećaju pomenutog duela, ali i 17. po redu akcije “Crveno-bela krv” tokom koje je zabeležen rekord, s obzirom da je prikupljeno 1.488 jedinica krvi.

Zvezdaši su tada kao i u mnogo situacija pokazali da imaju veliko srce, a priliku da simbolično ponovo pred duel protiv švajcarske ekipe doniraju krv će imati svi navijači dobre volje 1. i 2. oktobra od 10 do 18 časova.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

U Ljutice Bogdana napominju da je zbog velikog interesovanja preostalo malo ulaznica za utakmicu drugog kola Lige šampiona, kao i da je limitiran broj ulaznica kojima će prvak Srbije nagraditi najhumanije.

Osim Beograda, akcija ,,Crveno-bela krv" održaće se i u Kosovskoj Mitrovici u kojoj možete dobrovoljno donirati krv u ponedeljak, 2. septembra od 9 do 13 časova.

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta  od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.

- Zvezdaši, dođite na Marakanu i pokažite humanost! - stoji u poruci Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading