MITROGOL ZNA ŠTA FALI VLAHOVIĆU: Saigrači, podržite ga! Rekao sam mu da dođe u SAUDIJSKU ARABIJU

Autor:

Sport

16.09.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović Italijanima govorio o mlađem kolegi iz reprezentacije Srbije.

MITROGOL ZNA ŠTA FALI VLAHOVIĆU: Saigrači, podržite ga! Rekao sam mu da dođe u SAUDIJSKU ARABIJU

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

Srpski napadač Aleksandar Mitrović blista u dresu novog kluba - Al Hilala iz Saudijske Arabije, pošto je na samo četiri utakmice uspeo da postigne pet golova.

Poslednja žrtva Mitrogola bio je Al Rijad kojem je zatresao mrežu sa penala, a kolo pre toga u direktnom okršaju sa Karimom Benzemom iz Al Itihada došao je do het-trika. Nije Mitrović jedini srpski napadač koji je na ceni. Njegov mlađi kolega Dušan Vlahović takođe je u fokusu svetske fudbalske javnosti. On, međutim, igra u znatno jačoj ligi od Mitrovića - Seriji A i po svedočenju starijeg saigrača barem zasad ne planira selidbu na Daleki istok i trčanje za arapskim milionima.

- Preporučio bih Saudijsku Arabiju Dušanu, ali mnogo zavisi od toga šta on želi. U reprezentaciji pričamo o Saudijskoj Arabiji, pitao me je kako se snalazim. Ako ćemo iskreno, vidim da je zadovoljan i fokusiran u Juventusu. Srećan je što je deo jednog od najvećih klubova u Evropi - rekao je Mitrović i potom povhalio saigrača i reprezentacije Srbije:

- Vlahović je potencijano jedan od najboljih napadača u Evropi. Ima sve što je potrebno da daje 25 golova po sezoni, što je već u prošlosti radio. Nadam se da će biti strelac protiv Lacija. Ali, Dušan, kao i ostali napadači, uvek zavisi od podrške saigrača, od asistencija i centaršuteva. On je veoma jak, ali mu treba pomoć od strane Kijeze, Kostića, Lokatelija... - dodaje Mitar.

Osvrnuo se i na saigrača u klubu i u reprezentaciji Sergeja Milinković-Savića.

Sergej je veoma dobar. Nedostajaće Laciju gde je već postao legenda. Ali nedostajaće i Juventusu, jer bi igrač kao on pravio razliku u tako velikom klubu, ali i u Interu ili Milanu... Srećon po nas imamo ga u Al Hilalu. Uvek lepo priča o Italiji - zaključio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading