ZVEZDA VEĆ PREŽALJENA: Crveno-bele niko nije ovako PONIZIO I OTPISAO

Autor:

Sport

16.09.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranicima Baraka Bahara ne daju ni promil šansi protiv Mančester sitija.

ZVEZDA VEĆ PREŽALJENA: Crveno-bele niko nije ovako PONIZIO I OTPISAO

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u utorak Mančester sitiju u prvom kolu G grupe Lige šampiona, a ako je suditi na osnovu prognoza, klub sa Marakane uzalud baca pare na put do Engleske. Naime, izabranicima Baraka Bahara niko ne daje ni trunku šanse da mogu da naprave senzaciju i uzmu bod braniocu "ušatog pehara", a kamo li da ga savladaju u njegovoj kući.

Foto: Profimedia

 

O tome svedoče i kvote objavljene za meč koji će se odigrati na Etihadu. Na trijumf izabranika Pepa Gvardiole je kvota mizernih 1,07, dok je kvota na Zvezdu čak 38,00, a na remi 13,00. U prevodu, crveno-beli mogu da potuku "građane" na njihovom terenu tek su malo veće šanse nego da će se desiti neka prirodna katastrofa poput zemljotresa ili udara groma.

Koliko su kladionice potcenile Zvezdu svedoči to što je na srpskog prvaka ubedljivo najveća kvota od sva 32 tima koji će odigrati mečeve prvog kola u utorak i sredu, odnosno samim tim najmanje na Siti. Poređenja radi, kvota na pobedu Antverpena na gostovanju Barseloni je 13,5 (1,20 na Špance), kvota na PSV na gostovanju Arsenalu je 7,30 (1,40 na "tobdžije"), dok je na Union Berlin na gostovanju Realu 8,00 (1,40 na "kraljevski klub").

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbalske zveri: Igrači Mančester sitija

I baš zbog svega toga nema sumnje da će Baharovi izabranici dati sve od sebe u Engleskoj, pa šta bude. Boriće se, a za šta će to biti dovoljno videće. Možda im se ponovi Liverpul kojeg su savladali u Beogradu (2:0), ali, da ne prizivamo zlo, i debakl kao na gostovanju PSŽ (6:1). Maksimalno zalaganje očekuje i generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zvezdan Terzić

- Novac je i dalje glavni faktor u fudbalu i tu smo limitirani, ali u sportu uvek postoji nada i mi ćemo nastaviti da radimo kao da se spremamo za osvajanje Lige šampiona. Fudbal je lep zato što je pun iznenađenja. Finansijski ne možemo da im pariramo, ali na terenu možemo što smo pokazali i kada smo pobedili Liverpul koji je te sezone osvojio Ligu šampiona - rekao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading