GVARDIOLA ČEKA ZVEZDU! Menadžer Sitija ponovo na klupi!

Autor:

Sport

14.09.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni stručnjak imao operaciju leđa.

GVARDIOLA ČEKA ZVEZDU! Menadžer Sitija ponovo na klupi!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer fudbalskog kluba Mančester siti Pep Gvardiola vodio je treninge svog tima posle pauze od tri nedelje zbog rutinske operacije leđa u Španiji, saopštio je šampion Engleske.

Gvardiola je bio na treningu "Građana" uoči meča sa Vest Hemom u Premijer ligi. Menadžer Mančester sitija je krajem avgusta operisao leđa, a ekipu je u njegovom odsustvu vodio prvi pomoćnik Huan Manuel Lilo.

Mančester siti je bez Gvardiole na klupi savladao Šefild junajted rezultatom 2:1 i Fulam (5:1) u Premijer ligi. "Građani" se nalaze na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa maksimalnih 12 bodova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Klub sa Etihada će u subotu gostovati Vest Hemu u petom kolu Premijer lige, dok će u utorak na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu u prvom kolu Lige šampiona.

Osim prvaka Srbije i Engleske, u G grupi najelitnijeg klupskog ranga, nalaze se još bundesligaš Lajpcig i švajcarski Jang Bojs.

Najbolja dva plasirana kluba nastavljaju takmičenje, dok će se trećeplasirani preseliti u Ligu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading