DULJAJ VERUJE U PARTIZAN: Došao sam u NAJTEŽEM TRENUTKu i NIJE me SRAMOTA!

Autor:

Sport

12.08.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih je ipak optimista.

DULJAJ VERUJE U PARTIZAN: Došao sam u NAJTEŽEM TRENUTKu i NIJE me SRAMOTA!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Igor Duljaj trener FK Partizan obratio se na konferenciji za medije pred utakmicu Mozzart bet Superlige protiv Radničkog iz Niša koja se igra u nedelju od 19:30.

Veruje strateg Partizana u svoj tim.

-Čeka nas rival koji je izgubio obe utakmice, to je opasno, može da nas zavara, doveli su perspektivnog trenera , ali najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo. Od igrača ću tražiti da budu maksimalmo motivisani i da od prvog minuta vršimo agresivni presing. Znam da sam došao u najtežem trenutku, ne tražim alibi, nije me sramota, meni je čast da budem trener Partizana i otići ću onog trenutka kada budem dao poslednji atom snage - rekao je Duljaj.

Republika

Foto: FK Partizan

Igor Duljaj

 

Trener Partizana ne veruje u umor i izgovore.

-Poražen si samo kada se predaš, a ja se ne predajem. Verujem u ove momke i to je jedini put da bismo opstali. Napraviću jednu ili dve izmene, kroz utakmice se najbolje ulazi u formu. Umor, dug put i vlažnost vazduha ne priznajem - dodao je Duljaj.

Osvrnuo se na probleme u igračkom kadru, posebno na poziciji štopera, a da o Sabahu ne razmišlja do kraja utakmice protiv Radničkog.

-Radnički je sada za nas derbi, posle dva teška gostovanja, odigrali smo dobro i podrška nam mnogo znači. A posle Radničkog možemo da priđamo o Sabahu - završio je Igor Duljaj

 

Crno-beli u nedelju od 19 časova i 30 minuta dočekuju Nišlije, a svaki navijač koji kupi kartu za ovaj meč moći će besplatno da gleda revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv azerbejdžanskog Sabaha u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading