SAMO HOĆU DA PRONAĐEM UBICU! Otac nastradalog navijača krenuo u misiju!

Autor:

Sport

09.08.2023

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huligani koji navijaju za zagrebački Dinamo su na ulici nasmrt izboli Mihalisa Kacurisa.

SAMO HOĆU DA PRONAĐEM UBICU! Otac nastradalog navijača krenuo u misiju!

Foto: Twitter/Printscreen/TheKellaki

Ubijeni navijač AEK-a iz Atine

Tragična vest da je navijač atinskog AEK-a Mihalis Kacuris nastradao u tuči sa huliganima zagrebačkog Dinama potresla je celu planetu.

Kada je čula šta se desilo njenom 29-godišnjem sinu, majka ubijenog navijača doživela je srčani udar i trenutno se nalazi u jednoj bolnici u prestonici Grčke.

Ubrzo posle toga je prvu izjavu za medije dao Kacurisov otac, koji je poslao poruku ubici svog naslednika.

- Sada mi je stalo da pronađem ubicu svog deteta. Nažalost, moje dete je izgubljeno i bojim se da će i drugi biti izgubljeni. Želim da se oprostim sa svojim detetom, pa onda da pričam - rekao je otac nesrećnog Mihalisa.

Republika

Foto: Twitter/hooliganscz1999

Fotografije sa mesta zločina

Podršku Mihalisovom tati dao je i otac Alkisa Kampanosa, navijača Arisa koga su nasred ulice zbog kluba koji voli ubili huligani PAOK-a, njih 12.

Jedan mladić je izgubio život. Moja žena i ja smo šokirani. Mislio sam da će Alkis biti poslednja žrtva slepog nasilja, ali nažalost ovo se sve nastavlja. Reči su siromašne da ublaže bol roditelja koji su izgubili dete. Naći ćemo priliku da im uputimo par reči utehe, ali reči su siromašne - istakao je otac ubijenog Alkisa.

Podsetimo, posle tuče u Atini sa tragičnim ishodom, grčka policija je uhapsila 104 osumnjičena lica, koja tamošnje javno tužilaštvo tereti za ubistvo i još četiri krivična dela.

Takođe, policija traga za još oko 50 učesnika tuče, koji se za sada uspešno skrivaju. Međutim, neće moći da izađu iz zemlje, pošto je Grčka postavila blokade na državnim putevima i granicama, kako bi sve osumnjičene privela pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading