HRVATI BEŽALI OD "DELIJA" I SRPSKE POLICIJE! Evo kojim su se kozjim stazama Dinamovci provukli do Grčke

Autor:

Sport

08.08.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junačine iz Zagreba do Atine, gde su počinili krvavi pir, nisu otputovale najkraćim i najbržim pute preko Srbije, već preko Crne gore i Albanije da ne bi dobili batine od navijača Crvene zvezde, ali i da ne bi bile uhapšeni.

HRVATI BEŽALI OD "DELIJA" I SRPSKE POLICIJE! Evo kojim su se kozjim stazama Dinamovci provukli do Grčke

Foto: Tanjug/AP

Navijači zagrebačkog Dinama na Maksimiru

Hrvatima drhte gaće od Srba, a onda glume ludilo po drugim zemljama! Upravo to je slučaj sa navijačima Dinama iz Zagreba, koji su napravili krvavi pir u Atini gde su ubili jednog navijača AEK i povredili više Grk auključujući i decu. Bilo im je lako da, prema svedočenju slučajnih prolaznika u prestonici Grčke, divljaju do zuba naoružani motkama, kamenicama i Molotovljevim koktelima i iskaljuju bes na mladim pristalicama žuto-crnih i ljudima koji su mirno sedeli u kafićima i restoranima, ali kada je trebalo imati petlju krili su se po mišjim rupama i išli kozjim stazama.

Foto: Youtube/Printscreen/enwsi.gr

Divljanje Hrvata u Atini

Prema saznanjima Republike, junačine iz Zagreba do Atine, gde večeras igraju AEK i Dinamo u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, nisu otputovale preko Srbije i Severne Makedonije, što je bio najkraći i najbrži put, već preko Crne gore i Albanije! Naime, "Bed blu bojsi" su u širokom luku nastojali da izbegnu susret sa navijačkim grupama iz Srbije, sa kojima nisu imale lepa iskustva u prošlosti, pre svega sa "Delijama" Crvene zvezde.

Da im se crno piše ako se sretnu sa zvezdašima, navijačima Dinama je od ranije poznato, a ako su i zaboravili crveno-beli su ih podsetili nedavno kada su napravili sačekušu navijačima Rijeke. Zbog toga su Hrvati obilaznicom dužom više stotina kilometara otišli do prestonice Grčke, umesto jednostavno autoputem kroz Srbiju. Cilj je bio izbeći sigurne batine, u čemu su i uspeli, pa su tako osokoljeni divljali po Grčkoj.

Foto: Starsport

Strah i trepet među navijačima - Zvezdine "Delije"

Istovremeno, razlog zaobilaska Srbije bio je izbegavanje susreta sa našim organima reda. Naime, nekolicima hrvatskih huligana od ranije je poznata srpskoj policiji zbog incidenata koje su izazivali, pa su se plašili da ne budu uhapšeni. Takođe, neki od njih su zbog divljanja po inostranstvu na međunarodnim poternicama, pa su bili u strahu da i zbog toga mogu da "padnu", a znali su da ih u Crnoj Gori i Albaniji niko neće dirati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Перагеније

08.08.2023 22:29

Па научили су лекцију - напуштају једни друге кад се појаве српски навијачи, а остављени кукају "оставили ме дећки". Само на голоруке, а посебно жене и децу, иду храбро - таква им је историја...

Anti anti

09.08.2023 06:06

Koliko bezvezan tekst,šta je poenta? Obilaze u širokom luku da ne bi dobili batine od zvezdinih navijača? Strava... Pa ljudima bliže preko cg i Albanije a i bolji je put. Tako da ovaj tekst na žalost nije pisan bez kompleksa našeg izvornog srpskog.

piChu

09.08.2023 15:26

Od "delija"!? Hahaha !!! Ckepi ciganske!