SAZNAJEMO: Vezista NAPUSTIO Crvenu zvezdu - evo gde će igrati sledeće sezone!

Autor:

Sport

30.07.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pragu smo velike "bombe".

SAZNAJEMO: Vezista NAPUSTIO Crvenu zvezdu - evo gde će igrati sledeće sezone!

Foto: Starsport

Gelor Kanga i Seku Sanogo

Seku Sanogo, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, vrlo je blizu prelaska u ekipu Novog Pazara, saznaje portal "Republika".

Naime, fudbaler iz Obale Slonovače je raskinuo ugovor sa crveno-belima, a odmah zatim je usledila ponuda ekipe sa jugozapada Srbije, koju će Sanogo, po svemu sudeći, prihvatiti.

Sanogo je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u ekipi Pariza, a ona je zvanično istekla 1. jula, kada se vratio u crveno-bele. Ipak, nije uspeo da se izbori za mesto u ekipi Baraka Bahara, najviše zbog velike konkurencije na poziciji zadnjeg veznog, ali i zbog činjenice da je prethodnih par sedmica bio povređen.

Foto: Starsport

Seku Sanogo u dresu Crvene zvezde

Odlučili su klub i igrač da je najbolje da ugovor bude raskinut, pa je Sanogo sada slobodan u izboru nove sredine. Čini se da državu neće menjati, a podsetimo da je Pazar, osim za fudbalera iz Obale Slonovače, zainteresovan i za Sejdubu Sumu, bivšeg igrača Partizana, pa bismo u ovom gradu sledeće sezone mogli da vidimo vrlo ozbiljnu ekipu. Takođe, za naš portal je potvrđeno da Novi Pazar pregovara sa još jednim ozbiljnim napadačem iz Srbije, ali nije poznato o kome se radi.

Sanogo je, inače, ponikao u ekipi Afrika sports, odakle je usledila seliba u švajcarski Tun. Kratko je bio na pozajmici u Lozani sport, a 2014. stiže u Jang Bojs, gde je proveo najbolje godine u karijeri. Pre Zvezde, godinu dana je nastupao i za Al Itihad, a odatle je 2020. stigao na Marakanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading