VOJVODINA DESETKOVANA NA MARAKANI! Batak OTKRIO ko sve NE IGRA protiv Zvezde!

Autor:

Sport

30.07.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađani mislima već u revanšu protiv Kiprana na "Karađorđu".

VOJVODINA DESETKOVANA NA MARAKANI! Batak OTKRIO ko sve NE IGRA protiv Zvezde!

Foto: Tanjug

Radoslav Batak

Fudbaleri Vojvodine na otvaranju superligaške sezone gostuju Crvenoj zvezdi na Marakani.

Pred meč protiv branioca titule (20.30, TV Arena sport Premium 1), u Novom Sadu nemaju nimalo razloga za optimizam, zbog sastava u kome će izaći na teren stadiona "Rajko Mitić".

Razlog tome je "čuvanje" prvotimaca za revanš sa kiparskim APOEL-om, koji se igra u okviru druge runde kvalifikacija za Ligu konferencija. 

Naime, šef struke kluba sa "Karađorđa" Radoslav Batak otkrio je pred duel sa šestostrukim uzastopnim prvakom Srbije, sa kakvim snagama ulazi u ovaj duel:

Republika

Foto: Starsport

Nikola Čumić neće biti starter za Vošu protiv Zvezde

- Šansu će dobiti i mladi igrači, koji treba da se dokažu, a mi verujemo u njih. Na raspolaganju imamo 25 igrača i svaki od njih mora da bude svestan da predstavljaju veliki klub i da računamo na sve. Imamo kvalitetan skup pojedinaca i u svakom trenutku svako od njih mora da bude spreman da pomogne ekipi - rekao je Batak.

Ujedno, trener "lala" je objavio na konferenciji uoči utakmice protiv Zvezde da ne računa na Filipa Malbašića i Asmira Kajevića, koji su nedavno izašli iz povrede, a mogu da budu važni aduti protiv Kiprana. 

Osim njih, na klupi će se naći i kapiten ekipe Nikola Čumić, Andrija Radulović, Mamadu Traore, Iv Baraj, Milan Lazarević i Filip Antonijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading