NE JENJAVA EUFORIJA NAKON RAZBIJANJA VIOLE! Zvezda: Delije, postoji li bolji poziv za nedelju?

Autor:

Sport

29.07.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svi na stadion", poručuju iz tabora beogradskih crveno-belih pred gostovanje Vojvodine

NE JENJAVA EUFORIJA NAKON RAZBIJANJA VIOLE! Zvezda: Delije, postoji li bolji poziv za nedelju?

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde demolirali su Fjorentinu sa 5:0 (5:0) u generalnoj probi pred start Superlige Srbije, a iako je od meča u sredu prošlo nekoliko dana euforija na Marakani ne jenjava.

Premijera na domaćoj sceni protiv Vojvodine zakazana je za nedelju od 20.00 (Arena sport Premijum 1) na najvećem srpskom stadionu, gde se očekuje barem približna, ako ne i identična atmosfera kao nedavno kada je ubedljiv trijumf čete Baraka Bahara s tribina ispratillo gotovo 37.000 navijača. 

- Da li je potreban bolji poziv na meč s Vojvodinom od sjajne pobede nad Fjorentinom. Zvezdaši, vidimo se u nedelju od 20 časova na Marakani. Svi na stadion - stoji u objavi na instagram-nalogu šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Karte za jedan od najvećih derbija domaćeg fudbala uveliko su puštene u prodaju. Na blagajnama Marakane mogu se kupiti danas (subota) od 10 do 17 časova i u nedelju od 12 do početka utakmice. Cene su sledeće:

Sever - 400 dinara
Istok - 500 dinara
Zapad - 700 dinara
Tribina Siniša Mihajlović - 1.400 dinara
VIP 1 i 2 - 6.500 dinara
Vip Galerija: 8.000 dinara

Inače, Vojvodina je kroz istoriju međusobnih duela neretko umela da napravi velike probleme beogradskim crveno-belima. Poslednji u nizu dogodio se prošle sezone, u prvom kolu prolećnog dela sezone u Superligi, pošto je duel u Ljutice Bogdana početkom februara 2023. okončan bez pobednika (1:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading