UŽASNE VESTI: Fudbaler PSŽ-a u TEŠKOM STANJU - hitno prebačen u bolnicu!

Autor:

Sport

28.05.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija u Andaluziji.

UŽASNE VESTI: Fudbaler PSŽ-a u TEŠKOM STANJU - hitno prebačen u bolnicu!

Foto: Tanjug/AP

Serhio Riko

Serhio Riko, rezervni golman Pari Sen Žermena, primljen je u bolnicu i nalazi se u teškom stanju, posle nesreće koju je doživeo u španskoj pokrajini  Andaluzija, saopštio je danas pariski fudbalski klub.

Riko je doživeo nesreću na jednoj farmi u El Rosiju u subotu uveče, i to tako što ga je životinja udarila u glavu kada je pobegla sa farme.

- U teškom je stanju - rekao je portparol kluba, ne navodeći detalje o okolnostima nesreće. Ipak, španska Marka je donela ohrabrujuće vesti, pošto je prema njihovim saznanjima golman u stabilnom stanju.

Nakon nesreće 29-godišnji španski golman je helikopterom prevezen u bolnicu u Sevilji, a tu su ga stavili na aparate koji ga održavaju u životu, pa je jasno u kakvom stanju se nalazi poznati golman.

Riko je u subotu bio na klupi u Strazburu, tokom meča u kojem je Pari Sen Žermen osvojio titulu prvaka Francuske, a kasnije je krenuo do svoje kuće, koja se nalazi blizu mesta El Rosija.

On je u klub došao 2019. godine i odigrao 24 utakmice, dok je za reprezentaciju Španije zabeležio jedan nastup. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading