JEZIVA TRAGEDIJA! Fudbaler POGINUO vozeći 200 na sat! Auto se ZAKUCAO u ogradu, SMRSKAN u deliće! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.05.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ruski fudbaler Aleksandar Karjakin poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

JEZIVA TRAGEDIJA! Fudbaler POGINUO vozeći 200 na sat! Auto se ZAKUCAO u ogradu, SMRSKAN u deliće! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Užasna "saobraćajka" dogodila se na autoputu iz ruske prestonice prema Minsku. Karjakin je vozio od Moskve ka glavnom gradu Belorusije preko 200 na sat i poginuo na licu mesta.

Tokom igračke karijere nastupao je za Spartak iz Moskve, ali nikada nije dočekao da upiše zvaničnu utakmicu za višestrukog šampiona Rusije, dok je svojevremeno branio i boje gradskog rivala Dinama, potom Himkija i Rijalita, pre nego što je završio karijeru sa 23 godine.

Prema pisanju ruskih medija, Aleksandar je učestvovao u uličnim trkama u prestonici Belorusije, dok je do nesreće došlo jedan sat iza ponoći 13. maja kada se njegov auto "zakucao" u ogradu na autoputu pri punoj brzini.

Automobil Karjakina se posle direktog udarca više puta okrenuo i završio na sredini druma, a kako prenose mediji bivši fudbaler je vozio čak 220 km/h. Vozilo je smrskano na komade, dok je hitna pomoć prevezla Aleksandra u bolnicu, međutim, posle nekoliko dana borbe je preminuo.

- To se dogodilo bukvalno 30 metara od mene, vozio sam se u nizu automobila brzinom od 100 km/h. Dva sportska automobila su se trkala. "Nisan" je hteo da uleti u džep na putu, a tamo je bilo mokro posle kiše. Automobil je išao najmanje brzinom od 140 km/h, možda i više. I tako je uleteo u graničnik - rekao očevidac nesreće za ruski portal "MK", koji je želeo da ostane neimenovan.

Poznato je da je jedan od svedoka, koji se među prvima pojavio na licu mesta nesreće da bi pomogao Karjakinu, pozvao hitnu pomoć. Pronašao je njegova dokumenta i sa Aleksandrovog telefona nazvao njegove prijatelje, dok je sa njim bio i snimatelj, koji je izašao pre stravične nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading