OGROMNA TENZIJA: Igrači Milana išli na RIBANJE kod navijača (VIDEO)

Autor:

Sport

13.05.2023

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi očitali bukvicu svojim ljubimcima.

OGROMNA TENZIJA: Igrači Milana išli na RIBANJE kod navijača (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ibrahimović i De Ketelare nakon kiksa protiv Salernitane (1:1)

Fudbaleri Milana doživeli su novi poraz, pošto su u 35. kolu Serije A izgubili od Specije.

Taj neuspeh bi vrlo lako rosonere mogao da košta plasmana u Ligu šampiona, pa su igrači prošlogodišnjeg prvaka Italije morali da idu na "ribanje" kod navijača.

Posle neprijatnih scena sa stadiona je o svemu pričao trener Milana Stefano Pioli.

Stimulisali su nas, teraju nas da damo do kraja sve od sebe. Ovaj poraz komplikuje našu poziciju u ligi, a u utorak nas očekuje težak meč, nadamo se preokretu protiv Intera - rekao je strateg kluba sa San Sira.

Forma Milana nije na zavidnom nivou.

Bio je ovo izjednačen meč, igrali smo dobro u prvom delu, ali smo se raspali posle njihovog vodećeg gola. U svakom slučaju, igra je bila ispod naših mogućnosti. Jasno je da je umor posle Lige šampiona igrao značajnu ulogu, a imali smo u glavi i revanš. Ipak, moramo da verujemo, znamo da možemo da igramo dobro i preokrenemo situaciju u utorak u našu korist. Rezultat prvog meča ne daje nam prednost, ali moramo da verujemo. Moramo da damo dva gola, nemamo mnogo mogućnosti kako da ovu sezonu učinimo pozitivnom - dodao je Pioli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading