VEČITI DA POZAVIDE: Hajduk sprema istorijski transfer, PSŽ se nameračio na štopera "bilih" (FOTO)

Autor:

Sport

09.05.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi defanzivac je na ceni.

VEČITI DA POZAVIDE: Hajduk sprema istorijski transfer, PSŽ se nameračio na štopera "bilih" (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape

Hajduk iz Splita je pred realizacijom istorijskog transfera, a u glavnoj ulozi je bisera kluba sa Poljuda Luka Vuškovića (16). 

 

 

U Split je stigla ponuda Pari Sen Žermena i prema pisanju hrvatskog "Indeksa", ceo posao je pred realizacijom. Transfer bi se obavio na početku letnjeg prelaznog roka, a Hajduk bi dobio na ime obeštećenja 10.500.000 evra i 20 odsto od narednog transfera.

Mladi štoper je odigrao osam utakmica za prvi tim Splićana, a bio je deo mladog tima Hajduka koji je stigao do finala omladinske Lige šampiona, a u finalu je AZ Alkmar bio bolji rezultatom 5:0. Za 16-godišnjeg Vuškovića su bili zainteresovani i drugi velikani evropskog fudbala, ali je PSŽ odneo veliku pobedu nad ostalim bogatašima.

Ukoliko se realizuju bonusi iz ugovora Vuškovića, postao bi najskuplji igrač Hajduka u istoriji.

Podsetimo, trenutni rekord Hajduka je 10.800.000 evra. "Bili" su pomenutu svotu novca dobili prelaskom Nikole Vlašića u Everton 2017. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading