KATASTROFA U NAPULJU: Velika TRAGEDIJA na proslavi titule!

Autor:

Sport

05.05.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti sa juga Italije.

KATASTROFA U NAPULJU: Velika TRAGEDIJA na proslavi titule!

Foto: Tanjug/AP

Kompletirano je 33. kolo Serije A i poznat je novi šampion. Napoli je odigrao nerešeno u Udinama 1:1, što mu je bilo dovoljno da osigura i matematički Skudeto.

Gol vredan titule postigao je Viktor Osimen u 52. minutu susreta, čime je stigao do brojke od 22 postignuta gola ove sezone.Prvi put od Romine titule 2001. godine Seriju A pokorio je neko van velike trojke italijanskog fudbala, neko ko nije Juventus, Milan ili Inter.

Na taj način, tim sa juga Italije je stigao do tek treće titule u istoriji, posle ekipe koju je 1987. i 1990. godine Dijego Armando Maradona vodio do Skudeta. Ipak, proslava ovogodišnje titule će proći u znaku velike tragedije koja se dogodila, pošto je u slavlju jedan mladić izgubio život.

- Dvadesetšestogodišnji muškarac Vinčenco Kostanco preminuo je u noći nakon što je ranjen iz vatrenog oružja. To se dogodilo u oblasti Pjaca Volturno. Žrtva već poznata policiji je primljena u bolnicu Kardareli gde je ubrzo preminula. Povređene su još tri osobe, 26-godišnja žena i dva mladića od 24 i 20 godina, povređeni su od pucnjave, ali njihovi životi nisu životno ugroženi. Policija istražuje slučaj - navodi Gazeta. 

Dodaje se da su u bolnici završile još tri osobe. 

- Jedan je muškarac od 49 godina, poznato je da je tu i momak od 19 godina. Lečeni su preko noći u bolnici Pelegrini u Napulju. Ovaj 19-godišnjak je prijavio gubitak nekih prstiju desne ruke.

Nažalost, ni ovakav lep događaj nije mogao da prođe bez ljudskih žrtava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading