KAKVO VEČE U PRIMERI: Dva velika preokreta i devet golova! Valensija konačno prodisala! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.04.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viljareal nastavio borbu za Ligu šampiona.

KAKVO VEČE U PRIMERI: Dva velika preokreta i devet golova! Valensija konačno prodisala! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Valensija je zabeležila veliku pobedu na Mestalji protiv Valjadolida 2:1 (0:1) u 31. kolu španske Primere, dok je u istoj rundi Viljareal okrenuo Espanjol i pobedio ga 4:2 (0:1). Interesantno, na oba meča gosti su vodili nakon prvog poluvremena.

Gosti su poveli na Mestalji, a strelac je bio Larin već u šestom minutu. Imao je Valjadolid prednost sve do 60. minuta kada je Dijakabi doneo izjednačenje.

Valjadolid je čuvao taj bod, samim tim bi ostao na pet više od "slepih miševa". Međutim, upornost se isplatila. Havi Gera je u trećem minutu nadoknade doneo zlata vredna tri boda trofejnom klubu i nadu da će i naredne sezone igrati u eliti.

 

 

Sa druge strane komšijski Viljareal igra za Ligu šampiona, a do veoma bitnog trijumfa nad Espanjolom stigao je takođe u drugom poluvremenu - 4:2 (0:1).

 

 

 

Poveo je gost iz Barselone preko Puada u 45. minutu. Ipak, već u 53. minutu bilo je 1:1 a Kapu je doneo izjednačenje. Onda u 63. minutu penal za Viljareal. Dani Pareho šutira, Fernando Pačeko brani. Ali se lopta odbija Parehu i ovog puta je siguran za preokret i vođstvo 2:1.

Ipak, Hoselu posle 10 minuta donosi novo poravnanje. Finiš je pripao Viljarealu. Prvo je u 80. minutu Džekson doneo novo vođstvo 3:2, da bi konačnih 4:2 postavio drugim golom Kapu u drugom minutu nadoknade.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading