BUKARI NAJAVLJUJE NOVE POBEDE: Slaviću sa porodicom, spremamo se za sredu! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.04.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Osećam se veoma srećno, ovo mi je prva titula u karijeri."

BUKARI NAJAVLJUJE NOVE POBEDE: Slaviću sa porodicom, spremamo se za sredu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Junak večerašnje pobede Crvene zvezde nad TSC-om od 4:1 je bez dileme, trostruki strelac Osman Bukari. Crveno-beli su osvojili novu titulu, igraće se Liga šampiona od jeseni na Marakani, a sve to, potvrdio je hitronogi Ganjanin. 


- Osećam se veoma srećno, ovo mi je prva titula u karijeri. Prelepa utakmica, postali smo šampioni, uz to sam postigao tri gola, tako da, naravno da sam srećan. Ako bih morao da izaberem, najviše mi se sviđa prvi gol - počeo je Bukari.
 
Slavlje koje je usledilo posle meča potpuno je oduševilo trostrukog strelca.
 
- Veoma lepo slavlje, navijači su uvek tu za nas i na vrlo lep način su nam čestitali titulu. Ipak, što se nas tiče, već u sredu nas čeka nova utakmica, tako da ću večeras proslaviti sa porodicom - podvukao je Bukari.

Podsetimo se dešavanja na samoj utakmici. Gotovo celo prvo poluvreme se činilo da Zvezda neće posle ove utakmice proslaviti titulu, jer je Ifet Đakovac u 20. minutu iz penala doveo TSC u vođstvo.

Ipak, u nadoknadi prvog dela je na scenu stupio sjajni Osman Bukari. Reprezentativac Gane je tada postigao izjednačujući gol, a potom je u 61. minutu preokrenuo rezultat na sjajnu asistenciju Aleksandra Pešića.

Pešić je osam minuta kasnije upisao još jednu prelepu asistenciju, kada je proigrao Gelora Kangu za gol, a Bukari je do het-trika stigao u 75. minutu kada je postavio konačan rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading