"GOREĆE" NIŠ! Lalatović SPREMA SPEKTAKL: Bog je tako NAMESTIO!

Autor:

Sport

21.04.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperamentni stručnjak uzburkao je javnost pred utakmicu na Čairu.

"GOREĆE" NIŠ! Lalatović SPREMA SPEKTAKL: Bog je tako NAMESTIO!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Sve je spremno za početak odlučujućih bitki u Superligi Srbije.

Plej-of i plej-aut su na programu, a meč koji izaziva veliku pažnju odigraće se u Nišu.

Na stadionu Čair u petak od 17 časova snage će odmeriti Radnički i Mladost GAT i biće ovo prilika da se Nenad Lalatović vrati u Niš. Temperamentni stručnjak uzburkao je javnost pred ovu utakmicu i imao je još jednu jako zanimljivu izjavu.

- Bog je tako namestio da prvo igramo sa timom iz kojeg sam i stigao u Novi Sad. Pred nama je najteže gostovanje u narednih sedam kola, ali bolje je da odmah to pregrmimo. Radnički ima kvalitet i dobar igrački kadar, a posebno su Nišlije opasne kada igraju na svom stadionu. Mi znamo šta nam znači taj susret i, budite ubeđeni, daćemo sve od sebe kako bismo se u naš grad vratili neporaženi, što bi bio dobar rezultat. Nemamo zdravstvenih problema, atmosfera u ekipi je zaista dobra i sa nestrpljenjem iščekujemo susret u petak - rekao je Lalatović, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

 

- U narednih sedam dana znaćemo sve, kada je naša borba za opstanak u pitanju. Posle Niša u goste nam dolazi Kolubara i onda idemo u Ivanjicu, tako da ćemo posle tih nedelju dana znati gde smo i šta smo. Optimista sam, verujem u tim i igrače, naravno i u svoj stručni štab, a najviše u sebe. Siguran sam da će igrači da pruže maksimum. Dobro ih poznajem, to je ekipa koja svakog može da pobedi i od svakog da izgubi. Tim je pravljen za mnogo veće domete i, dok sam bio tamo, i ja sam to od njega očekivao. Vidim da Nišlije kubure sa formom i od kada ih je preuzeo novi trener. U poslednjih pet susreta doživeli su tri poraza i upisali dve minimalne pobede, što mi pokazuje da se kod njih ništa nije promenilo. Čak mi se čini da igraju i za nijansu lošije i zato je važno da budemo pravi i pokušamo da ostvarimo dobar rezultat.

Sa druge strane, trener niškog Radničkog, Dragan Šarac je pričao samo o utakmici.

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja se grčevito bori za baraž i opstanak u ligi. U nekoliko poslednjih mečeva igrali su jako dobro, protiv Crvene zvezde čak i dva puta vodili na meču. Nakon toga su imali dva remija u kojima su stvarali dosta šansi, ali nisu uspeli da postignu golove. Mi znamo da igramo na našem terenu gde moramo biti favoriti, ovi bodovi i nama znače puno u borbi za opstanak. Ozbiljno pristupamo utakmici, čitave nedelje je pripremamo. Igrači su svesni situacije u klubu i daće svoj maksimum da bodove ostavimo u Nišu. Dobro se poznajemo, detalji i bolji pristup meču će odlučiti pobednika. Uz ovu pobedu će nam u nastavku takmičenja biti mnogo lakše i želimo da budemo u povoljnijoj poziciji. Svi su u stroju, 25 igrača trenira i svi dišu kao jedan. Dobra je atmosfera na treninzima i u svlačionici. Želimo da iskoristimo naš kvalitet i dobar rad nakon praznika i krunišemo ga pobedom uoči jubileja kluba - istakao je on.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović i Dragan Šarac dok su sarađivali

 

Utakmica je na programu u petak od 17 časova na stadionu Čair.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading