LALATOVIĆ UZBURKAO JAVNOST! Govorio o najvećoj IZDAJI koju je doživeo: Posle SMRTI majke i RAZVODA braka, to mi je najteže palo!

Autor:

Sport

20.04.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperamentni trener nastavio je u svom stilu.

LALATOVIĆ UZBURKAO JAVNOST! Govorio o najvećoj IZDAJI koju je doživeo: Posle SMRTI majke i RAZVODA braka, to mi je najteže palo!

Foto: Starsport

Vreme je za plej-of i plej-aut Superlige Srbije.

Nema puno uzbuđenja u borbi za titulu koju će skoro sigurno osvojiti Crvena zvezda, ali će bitka za evropska takmičenja i opstanak biti veoma zanimljiva.

Jedan od najzanimljivijih mečeva na startu plej-auta biće duel Radničkog iz Niša i Mladosti GAT (petak, 17.00). Nenad Lalatović vratiće se na Čair i pokušaće da stigne do pobede protiv svog bivšeg kluba, ali i nekadašnjeg saradnika i prijatelja, Dragana Šarca.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

 

U razgovoru za Sportski žurnal Lalatović se dotakao ovog meča i približio je javnosti šta se to dogodilo između njega i Šarca.

- Posle smrti moje majke i razvoda braka, to mi je najteže palo. Od nekog koga sam toliko voleo, vodio ga svuda sa sobom, napravio mu ime i prezime i omogućio da zaradi toliko novca, zaslužio sam makar toliko da me nazove i kaže kakve planove ima. Moglo je sve da se završi na mnogo dostojanstveniji način, jer sam ga, čak, i ja molio da počne da radi sam. Ovakav njegov potez za mene je dno dna, praštam mu, ali nikada neću zaboraviti to što mi je učinio - istakao je Nenad Lalatović.

Dakle, nema sumnje da će biti veoma zanimljivo u Nišu, a trenutno stanje na tabeli kaže da je u daleko težoj poziciji novosadska ekipa. Mladost GAT je na poslednjem mestu u Superligi Srbije sa samo 20 osvojenih bodova, a Radnički iz Niša je iznad crte i nalazi se na mestu broj 11 sa 29 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading