ZAŠTO TAKO, BRAĆO? Olimpijakos KRADE Zvezdi trenera! Isplivali NOVI DETALJI! Bahar PREGOVARA sa Grcima!

Autor:

Sport

06.04.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su izraelski mediji preneli vest da je Barak Bahar odbio ponudu grčkog velikana, to nije istina.

ZAŠTO TAKO, BRAĆO? Olimpijakos KRADE Zvezdi trenera! Isplivali NOVI DETALJI! Bahar PREGOVARA sa Grcima!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Ove tvrdnje izneo je Baharov menadžer Dudu Dahan, koji priznanje da je njegov agent fokusiran samo na dešavanja u Makabi Haifi, ali intenzivno se pregovara sa Pirejcima, iako su izraelski mediji lansirali vest da do dogovora neće doći. 

- Olimpijakos je vrhunski klub i imamo veliko poštovanje prema njemu, ali Barak Bahar je u svakom slučaju koncentrisan samo na osvajanje šampionata sa Makabijem iz Haife u Izraelu. To je jedino što ga interesuje i ništa drugo. Samo šestu titulu u karijeri želi. Sav njegov fokus je na tome - rekao je Dahan.

Klub iz Pireja se pobedom u derbiju nad PAOK-om vratio u trku za titulu. Na klupi atinskih crveno-belih sedeo je sportski direktor Žoze Anigo, koji je posle ostavke Mičela preuzeo dužnost šefa stručnog štaba.

Republika

Foto: Starsport

 

Španac je napustio klub posle nerešenog rezultata sa Arisom iz Soluna prethodne nedelje. 

Za razliku od "bratskog kluba", Crvena zvezda je gotovo obezbedila šampionsku titulu u Srbiji, ali Miloš Milojević nije novi ugovor.

Prvak Mozzart Superlige je veoma zainteresovn da angažuje izraelskog stručnjaka, koji bi od ovog transfera inkasirao oko milion evra po sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading