GALTIJEU SPREMAN OTKAZ! PSŽ već našao NOVOG trenera!

Autor:

Sport

05.04.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji trener fudbalera Bajerna Julijan Nagelsman, glavni je kandidat da sedne na klupu Pari Sen Žermena na kraju sezone umesto Kristofa Galtijea.

GALTIJEU SPREMAN OTKAZ! PSŽ već našao NOVOG trenera!

Foto: Tanjug/AP

Kristof Galtije i Nejmar

Francuski mediji nemaju nikakvu dilemu da će Galtije izvesno biti smenjen sa mesta šefa struke "svetaca" na kraju tekuće sezone, pošto je u Ligi šampiona eliminisan u osmini finala upravo od Bajerna, koji je tad još vodio upravo Julijan Nagelsman.

Osim toga, PSŽ je ispao i iz Kupa Francuske od Olimpika, dok je u Ligi 1 i dalje prvi, uprkos dva vezana poraza, ali sad sa samo šest bodova više od Lansa i pomenutog kluba iz Marselja.

Foto: Tanjug/AP

 

Nagelsman je odmah posle smene u Bajernu povezivan i sa Čelsijem, ali prema tvrdnjama medija je navodno odlučio da u junu preuzme "svece" i pokuša da donese klubu iz Pariza toliko željeni trofej Lige šampiona u narednih nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading