NAVIJAČI "PLAVACA" U DEPRESIJI: Čelsi na klupu vraća NEUSPEŠNOG trenera?

Autor:

Sport

05.04.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari idu sve gore po osvajača Lige šampiona iz 2021. godine.

NAVIJAČI "PLAVACA" U DEPRESIJI: Čelsi na klupu vraća NEUSPEŠNOG trenera?

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Čelsi napravio je pre nekoliko dana novi korak unazad, pošto su odlučili da otpuste Grejema Potera, trenera koji je na klupi "plavaca" proveo svega nekoliko meseci.

Poter, jedan od najperspektivnijih engleskih trenera, došao je u London sa velikim očekivanjima, ali je njegova odiseja kratko trajala, pa je smenjen posle poraza od Aston Vile (2:0) u meču Premijer lige.

Sada je klupa ostala upražnjena, kao naslednik se spominjao i Julijan Nagelsman, ali se čini da je mestu trenera ovog kluba najbliži Frenk Lampard.

Foto: Tanjug/AP

Frenk Lampard bi ponovo mogao da preuzme Čelsi

Igračka legenda Čelsija se nije previše proslavila na klupi ovog tima, ali to ne smeta Todu Boliju, vlasniku ekipe, da Lampardu ponudi ugovor, makar do kraja ove sezone.

Ekipa iz Londona u njemu vidi jedno prelazno rešenje sa kojim bi mogli da prebrode krizu i sačekaju odgovor Nagelsmana, koji bi mogao da preuzme ekipu od naredne sezone.

Lampard je Čelsi trenirao do juna 2019. godine, do januara 2021. godine, a zatim je prešao u Everton, koji je podjednako neuspešno vodio sve do januara 2023. godine, kada su odlučili i iz redova "karamela" da mu se zahvale.

Bivši fudbaler Čelsija je prisustvovao utakmici protiv Liverpula, pa se iz toga moglo zaključiti da bi on mogao da nasledi Potera.

Videćemo da li će do ovoga doći, ali je jedno sigurno - navijači "plavaca" nikako ne mogu biti zadovoljni sezonom u kojoj su uložene nikad veće pare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading