OTKAZ KOJI NE BOLI! Evo koliko Čelsi MORA da plati Poteru što ga je OTERAO! Lova do KROVA!

Autor:

Sport

03.04.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo fudbalskog kluba Čelsi isplatiće bivšem menadžeru Grejemu Poteru obeštećenje od oko 25 miliona evra, prenosi Skaj sports.

OTKAZ KOJI NE BOLI! Evo koliko Čelsi MORA da plati Poteru što ga je OTERAO! Lova do KROVA!

Foto: Tanjug/AP

Grejem Poter

Čelsi je u nedelju uručio otkaz Poteru, zbog loših rezultata londonskog kluba u Premijer ligi.

Bivši menadžer Brajtona je ekipu sa Stamford bridža preuzeo u septembru prošle godine, pošto je Tomas Tuhel takođe oteran.

Poter je vodio Čelsi na 31. meču, a ostvario je bilans od 12 pobeda, osam remija i 11 poraza. Plavci su trenutno na 11. mestu premijerligaške tabele sa 38 bodova.

Skaj sports podseća da je nekadašnji šampion engleskog prvenstva imao petogodišnji ugovor sa Poterom, koji je u Londonu zarađivao 13,65 miliona evra po sezoni.

Foto: Tanjug/AP

 

Klub koji je u celom svetu potrošio najviše novca na pojačanja u prethodnom prelaznom roku (629.000.000 evra), trebalo je da Poteru zbog otkaza isplati obeštećenje od 57.000.000 evra. Međutim, Čelsi je postigao dogovor da Grejem dobije oko 25 miliona evra kompenzacije za prekid saradnje.

Kao kandidati za novog menadžera Čelsija, pominju se: Maurisio Poketino, Zinedin Zidan, Marko Silva i Julijan Nagelsman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading