KAP PRELILA ČAŠU! Mesi na UDARU navijača! Sveci srušili CRNI REKORD posle 22 godine!

Autor:

Sport

03.04.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pari Sen Žermena doživeli su novi krah, porazom na Parku prinčeva od Liona.

KAP PRELILA ČAŠU! Mesi na UDARU navijača! Sveci srušili CRNI REKORD posle 22 godine!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera PSŽ-a

Lavovi su slavili sa 1:0, nanevši osmi poraz u 18 mečeva, koliko su Sveci odigrali od početka Nove godine u svim takmičenjima!

Lider Lige 1 je u sezonu ušao predvođen Kilijanom Mbapeom, Leom Mesijem i Nejmarom (trenutno povređen), ali je i pored toga krenulo rasulo na svim frontovima!

Na eliminaciju iz Lige šampiona od minhenskog Bajerna, nadovezali su se loši rezultati u nacionalnom prvenstvu, a osim Liona gubili su bodove od Lansa, dva puta od Rena i Monaka u francuskom šampionatu, kao i protiv Marselja u Kupu Francuske.

Ovakvu blamažu PSŽ nije doživeo još od 2001. godine kada su na 18 utakmica zabeležili devet poraza, pa otuda i ne čudi ogorčenje navijača koji su zviždali čak i Mesiju. Istina, za vreme predstavljanja igrača, pre početka meča.

- Ne razumem kritike prema njemu. Čekamo da on ili Embape reše situaciju. On vodi našu igru, puno toga pokušava, otuda i izgubljene lopte. Ali, ne smemo od njih dvojice očekivati da odrade posao sami. Zvižduci po meni nemaju smisla, jer je dao puno u prvom delu sezone, bio je naš strelac i asistent. Uostalom, i na drugima je da pomognu više - rekao je trener Parižana Kristof Galtije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading