NESTVARAN REKORD! Sergeju legende GLEDAJU U LEĐA, ušao je u ISTORIJU!

Autor:

Sport

03.04.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milinković-Savić nastavio je da briljira.

NESTVARAN REKORD! Sergeju legende GLEDAJU U LEĐA, ušao je u ISTORIJU!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Fudbaleri Lacija trijumfalno su završili gostovanje Monci te su se u Rim vratili sa tri boda.

Konačan rezultat bio je 2:0 za "nebesko plave", a gol za potvrdu pobede postigao je Sergej Milinković-Savić. I to na maestralan način! 

Igrao se 56. minut, SMS je namestio loptu na nekih 25 metara od gola Di Gregorija, a zatim fantastičnim udarcem duplirao prednost svog tima i postavio i konačan rezultat utakmice na severu Italije.

 

 

Pre toga, Lacio je u vođstvo doveo Pedro u 13. minutu i ova dva gola bila su dovoljna za pobedu koja je rimsku ekipu ostavila na drugom mestu na tabeli Serije A.

Pogodak Sergeja Milinković-Savića bio je istorijski! SMS je 65. put postigao gol za Lacio i na taj način postao je stranac sa najviše pogodaka za rimsku ekipu.

Iza sebe je reprezentativac Srbije ostavio velikane poput Gorana Pandeva (64), Miroslava Klosea (63), Pavela Nedveda (51), Hernana Krespa (48), Marsela Salasa (48) i mnogih drugih...

Sada je Sergej deseti strelac Lacija u istoriji, ako se gledaju i italijanski igrači, a zanimljivo je da je od fudbalera koji su igrali u 21. veku ispred njega samo još neprikosloveni Ćiro Imobile koji je postigao 193 gola i ubedljivo je na prvom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading