SVE JE GOTOVO! Sergej NAPUŠTA Rim, Lacio će zaraditi DALEKO MANJE od očekivanog!

Autor:

Sport

31.03.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna era je pri kraju.

SVE JE GOTOVO! Sergej NAPUŠTA Rim, Lacio će zaraditi DALEKO MANJE od očekivanog!

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić

Godinama unazad Sergej Milinković-Savić centralna je tema svakog prelaznog roka.

O propalim transferima i spekulacijama u vezi odlazaka srpskog reprezentativca u brojne klubove širom Starog kontinenta mogle bi da se napišu knjige, ali sada deluje da je sve konačno gotovo.

"Korijere delo sport" preneo je da će Sergej narednog leta gotovo sigurno napustiti Rim, a da će Lacio za njega dobiti najviše 40 miliona evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

 

Rimski dnevnik istakao je da je predsednik kluba Klaudio Lotito tu informaciju saopštio menadžeru igrača Mateji Kežmanu.

- Ili 40 miliona evra ili ništa - preneo je italijanski list u tekstu u kome se kaže da srpski reprezentativac može da napusti "Olimpiko" za pomenutu sumu ili može da ostane do isteka ugovora u junu 2024. godine i ode bez obeštećenja.

Ovo je daleko manje od onoga što je Lacio želeo da izvuče za Srbina jer se svojovremeno spominjala i suma od 100 miliona evra.

Milinković-Savić je ove sezone na 36 utakmica za Lacio, postigao šest golova uz osam asistencija, a tokom karijere je na ukupno 330 mečeva dao 64 i namestio 59 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading