NE, NIJE ARSENAL! Bomba na Ostrvu: Sergej KONAČNO oblači dres engleskog velikana?!

Autor:

Sport

21.03.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, srpski as stiže kao "opcija B".

NE, NIJE ARSENAL! Bomba na Ostrvu: Sergej KONAČNO oblači dres engleskog velikana?!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Liverpul je u potrazi za pojačanjima u veznom redu, a prema pisanju ostrvskih medija izbor će pasti na srpskog vezistu Sergeja Milinković-Savića. Naime, menadžer "redsa" Jirgen Klop žarko želi Belingema iz Borusije Dortmund, ali je njegova cena oko 100 miliona evra.

Stoga se SMS nameće kao jeftinija opcija, budući da se spekuliše da bi ga Rimljani pustili na "Enfild" za 50 miliona evropskih novčanica.

 

 

Reprezentativac Srbije je na "Olimpiku" od 2015. godine, a u više navrata je povezivan sa selidbom u redove nekog od evropskih velikana. Bio je blizu Arsenala, a sada je ipak pred prelaskom u Liverpul.

Milinković-Savić je lane izjavio da mu je životni san da zaigra za Real Madrid, ali kako vreme odmiče smanjuju se šanse da će biti ostvaren.

Podsetimo, Liverpul je eliminisan u osmini finala Lige šampiona upravo od "kraljevskog kluba", a sada ga očekuje grčevita borba kroz Premijer ligu, kako bi obezbedio plasman u elitno takmičenje naredne sezone. Verovatno je i to preduslov selidbe Srbina na Ostrvo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading